Staruri care urăsc faptul că sunt faimoase

21 decembrie, 2016
staruri care urasc ca sunt faimoase jpeg

Celebritatea nu înseamnă numai milioane într-un cont. Ea vine la pachet, de regulă, cu pierderea vieţii private, a intimităţii şi a posibilităţii de a fi un om... simplu. Un preţ nu tocmai uşor de plătit! Ei bine, în timp ce unele vedete reacţionează bine în situaţia aceasta, altele au lăsat să se înţeleagă că a fi în lumina reflectoarelor constant nu este tocmai o povară uşor de dus...

Harrison Ford

image

Dacă vi s-a părut vreodată incomod în faţa unui microfon întins, să ştiţi că e o reacţie cât se poate de normală din partea unui om căruia nu-i place... faima. Actorul a declarat de mai multe ori că nu şi-a dorit niciodată celebritatea şi că la începutul carierei sale nu şi-a închipuit că va fi permanent urmărit de paparazzi.

Daniel Radcliffe

El a avut de-a face cu ceata de paparazzi în faţa uşii încă din anii copilăriei. Iar dacă pentru adulţi o astfel de presiune mediatică poate fi covârşitoare, vă daţi seama cum a simţit-o Daniel, care era doar un copil când a dat lovitura la Hollywood cu seria ”Harry Potter”.

image

Ei bine, Daniel a făcut ceva mai mult pentru a face faţă celebrităţii şi... paparazzilor. Timp de cinci luni, actorul a ieşit din casă îmbrăcat în aceleaşi haine. În felul acesta, paparazzi, care încercau să obţină cadre noi cu el, au renunţat la a-l mai urmări, din moment ce nimeni nu le cumpăra fotografiile.

Jennifer Lawrence

image

Ea şi-a exprimat cât se poate de elocvent faptul că urăşte că e persoană publică. Actriţa a povestit de nenumărate ori că din cauza celebrităţii nu mai poate lega relaţii foarte uşor, bărbaţii temându-se s-o scoată în oraş. Dar şi faptul că acceptă cu greu ca spaţiul intim să-i fie încălcat atât de des.

Zach Galifianakis

image

Ai spune că e un tip care se bucură de lumina reflectoarelor şi de atenţia pe care o primeşte, însă nu e cazul lui. În timpul unei conferinţe de presă pentru filmul ”Birdman, Zach a explicat că nu e interesat să fie o celebritate, deşi îi place ceea ce face. 

Johnny Depp

image

Deşi e clar că se bucură de beneficiile care vin odată cu celebritatea, actorul şi-a exprimat, de asemenea, frustrările legate de faptul că e în permanenţă în ochii lumii. Actorul a declarat pentru ”Today” că nu s-a obişnuit cu celebritatea nici acum şi că se simte constant ca un fugar.

Johnny a mărturisit că nu iese niciodată din casă şi nici nu intră în vreo clădire fără ca echipa lui de bodyguarzi să aibă o strategie bine pusă la punct, ceea ce e, pentru el, foarte supărător. De asemenea, lucruri precum plimbatul pe stradă sau dusul copiilor la Disneyland nu mai există în intinerariul actorului din cauza pericolului la care se supune.Recente pe Ok! Magazine

liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg