Staruri cu sânge albastru. Cu ce capete încoronate sunt înrudite?

31 august, 2017
Beyonce la Reina mas bella en el anuncio para su nueva gira mundial 'Mrs Carter Show' jpeg

Arborele genealogic al acestor vedete scoate la iveală faptul că ele se trag din familii regale. Iată care este legătura dintre aceste celebrităţi americane şi reprezentanţii monarhiei britanice!

Beyoncé & Regina Elizabeth a-II-a

image

Întreaga lume o consideră pe talentata artistă Regina B, datorită statutului ei de superstar, însă puţini ştiu că americanca este verişoara de gradul al 25-lea a Reginei Marii Britanii. Iar asemenea veste a fost confirmată chiar de CBS News!

Hilary Duff & Regina Elizabeth a-II-a

image

Ca verişoară de gradul al 18-lea, actriţa se pare că ar fi cea mai apropiată rudă americană a Reginei Elizabeth a II-a. Poate că aceste legături de “familie” să-i asigure lui Hilary o invitaţie la nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle, când şi dacă aceasta va avea loc. Sunt totuşi puţin şanse ca asta să se întâmple…

Johnny Depp & Regina Elizabeth a-II-a

image

OK, o să spuneţi că toată lumea e înrudită cu familia regală britanică! Nu e chiar aşa! Doar că există câteva staruri americane care se trag din moştenitori comuni. Astfel, atât Depp, cât şi Regina Elizabeth a II-a sunt descendenţii lui Edward al III-lea, ceea ce îl face pe actorul de peste Ocean vărul de gradul 20 al Reginei.

Madonna, Céline Dion & Camilla Parker Bowles

image

Ei da, până şi Madonna şi Céline Dion sunt înrudite cu soţia Prinţului Charles! Cum e posibil acest lucru? După săpături considerabile în trecutul acestora s-a descoperit că cele două cântăreţe şi Camilla se trag din aceeaşi familie francezo-canadiană de vază din secolul al 17-lea.

Preşedintele George W. Bush & Prinţesa Diana

image

Fostul suveran al SUA nu este nici el deloc străin de familia regală britanică. Astfel, George şi Jeb Bush sunt veri de gradul al 11-lea ai regretatei Prinţese a Inimilor.

Ellen DeGeneres & Kate Middleton

image

Moderatoarea TV a aflat că ea şi consoarta viitorului Rege britanic sunt înrudite! Mare bucurie pe Ellen când a descoperit acest lucru, mai ales că asemenea legături speciale cu monarhia i-ar putea înlesni accesul în sânul familiei cu sânge albastru. Sau cel puţin aşa credea ea. “Am văzut o imagine cu Prinţul George care purta o pelerină interesantă. Am şi eu o colecţie vestimentară, pot să-i fac o pelerină deosebită, doar pentru el. N-ar strica să ne apropiem puţin, să ţinem legătura unii cu alţii, mă gândesc...”

Guy Ritchie & Kate Middleton

image

Fostul soţ al Madonnei este cel mai apropiat în grad de rudenie cu Ducesa de Cambridge. Regizorul britanic şi Kate sunt veri de gradul al şaselea, iar Ritchie chiar profită de pe urma acestui lucru, fiind invitat la nunta lui Middleton, din 2011, cu Prinţul Williams.

Ralph Fiennes & Prinţul Charles

image

Actorul şi următorul Rege al Marii Britanii sunt veri de gradul al optulea, provenind amândoi din familia Regelui James al II-lea al Scoţiei.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}