Staruri fotografiate în arest! Cum arătau când au fost prinse pe picior greşit?

2 mai, 2017
vedete arest jpeg

Nu e niciun secret că unele staruri hollywoodiene au ajuns, cândva, în spatele gratiilor. Asta pentru că unele au condus sub influenţa alcoolului sau a drogurilor, altele fost indecente în spaţiul public sau, pur şi simplu, au condus cu permisul suspendat. Haideţi să vedem, aşadar, infamele mugshots ale celebrităţilor, adică fotografiile de identitate ale starurilor încarcerate!

foto: Splash / Hepta / Getty Images

Robert Downey Jr.

În aprilie 2001, celebrul actor a fost arestat fiind suspectat că e sub influenţa drogurilor. La vremea arestului, Robert Downey Jr. fusese găsit mergând desculţ prin Culver City, California. După câteva analize, actorul a ieşit pozitiv la testul antidrog, ceea ce a dus la arestarea lui preventivă. Actorul a fost pus în libertate după doar câteva ore, însă timp de trei ani s-a aflat sub supraveghere.

Amanda Bynes

image

Pe 4 aprilie 2012, fostul copil-minune de la Hollywood a fost arestat după ce şi-a accidentat maşina. Incidentul a avut loc la 3 dimineaţa, în West Hollywood, şi a implicat şi accidentarea unei maşini de poliţie. Culmea e că Bynes a refuzat şi să facă alcooltestul sau testarea antidrog, aşa că a fost luat în custodie de oficialităţi. Câteva ore, Amanda a fost eliberată.

Heather Locklear

image

Actriţa din Melrose Place a fost arestată sub suspiciunea de conducere sub influenţa unor substanţe ilegale. Şi deşi analizele ulterioare n-au indicat nici consum de droguri, şi nici de alcool, un judecător a decis că medicamentele prescrise pentru anxietate şi depresie îi înfluenţează abilitatea de a conduce. Actriţa a fost condamnată la trei ani cu suspendare şi a primit o amendă de 700 de dolari. Mda, aspre legile de la Hollywood!

Hugh Grant

image

Au trecut 22 de ani de când Hugh Grant a fost arestat pentru indecenţă în public. Pe atunci, actorul fusese surprins făpcând sex în maşina sa cu o prostituată pe nume Divine Brown. Cum s-a terminat aventura lui? Cu despărţirea de Liz Hurley, cu care era implicat într-o relaţie serioasă, şi o vizită la staţia de poliţie pentru un arest scurt. Hugh a primit atunci o amendă de 1000 de dolari şi obligaţia de a merge la un program educaţional pentru bolnavii de SIDA.

John Mayer

image

Fostul iubit al lui Katy perry a fost arestat după ce a fost prins conducând cu permisul suspendat. Asta se-ntâmpla în mai 2001, în Atlanta.     

Justin Bieber

image

Cântăreţul a fost arestat pe 23 ianuarie 2014, pe când se afla în Miami Beach, sub suspiciunea de condus sub influenţa drogurilor şi cu permisul suspendat. În plus, ofiţerii care l-au arestat au menţionat în raportul respectiv că Bieber s-a opus arestării şi că a fost foarte violent în timpul custodiei.

Lindsay Lohan

image

Lindsay a fost în custodia poliţiei de mai multe ori, aşa că nu e străină de această procedură. Actriţa a fost arestată prima oară în iulie 2007, în Santa Monica, pe când conducea sub influenţa alcoolului şi a drogurilor. În urma acestui incident a fost amendată cu 25.000 de dolari şi obligată la mai multe ore în folosul comunităţii. De atunci, Linds a mai fost arestată de câteva ore, pentru acelaşi lucru.

Mel Gibson

image

Mel Gibson a fost arestat în 2006 pentru conducerea sub influenţa alcoolului. De atunci, însă, actorul a mai bifat o vizită în arestul poliţiei, când s-a predat după ce a fost violent cu fosta lui iubită, Okasana Grigorieva. Asta se-ntâmpla în martie 2011, în Los Angeles.

Michael Jackson

image

Regele muzicii pop a fost arestat în luna noiembrie a anului 2003, în Santa Barbara, fiind acuzat că a abuzat sexual un copil. Michael Jackson a părăsit arestul după ce a plătit o cauţiune de 3 milioane de dolari. În iunie 2005, cântăreţul a fost achitat în acest caz.

Michelle Rodriguez

image

Zâmbitoare şi fără griji apărea Michelle Rodriguez în fotografiile făcute cu ocazia arestului din decembrie 2005. Actriţa fusese reţinută după ce a fost prinsă conducând sub influenţa drogurilor. Toată ”aventura” actriţei s-a soldat cu cinci zile de arest şi o amendă de 500 de dolari. Culmea e că actriţei i s-a dat de ales între cinci zile de arest şi 240 de ore în folosul comunităţii. A ales arestul...

Paris Hilton

image

Starul a fost condamnat în iunie 2007 să petreacă 45 de zile în arest pentru că a încălcat termenii eliberării anterioare. Ce a făcut mai exact? A condus fără permis, după ce fusese arestată pentru acest lucru şi eliberată.

Reese Witherspoon

image

V-aţi închipuit vreodată că o s-o vedeţi pe Reese într-o astfel de ipostază? Ei bine, chiar s-a întâmplat! Actriţa a fost arestată în aprilie 2013, pentru comportament deplasat şi neascultarea sfaturilor poliţiştilor. Ce s-a întâmplat mai exact? Reese n-a vrut să rămână în interiorul maşinii în timp ce soţul ei, agentul Jim Toth, era supus unui alcooltest. Ulterior, actriţa a emis un comunicat prin care şi-a cerut scuze pentru comportamentul ruşinos.

Shailene Woodley

image

Actriţa a fost arestată pentru că a pătruns într-un spaţiu privat în timp ce protesta. Shailene a fost eliberată după o zi petrecută în arest.

Shia LaBeouf

image

Şi el a fost arestat de mai multe ori! Totuşi, fotografia aceasta datează din noiembrie 2007, pe când actorul a refuzat să părăsească un magazin, după ce gardianul, care a sesizat că e băut, l-a rugat să plece. Şi cum actorul nu s-a supus, gardianul a anunţat poliţia. Ulterior, actorul a fost eliberat pe cauţiune.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg