Staruri gay care au fost date de gol

30 noiembrie, 2017
FotoJet (2) jpeg

Nu şi-au dorit să vorbească despre preferinţele lor sexuale, însă au fost constrânşi de împrejurări să recunoască faptul că sunt gay. Iată cum s-a întâmplat ieşirea lor forţată din dulap”!

Portia de Rossi

image

După ce a apărut în Scream 2, paparazzi au devenit interesaţi de frumoasa blondă şi au început să-i urmărească fiecare mişcare. Actriţa era atunci implicată într-o relaţie amoroasă cu o femeie, ceea ce a devenit subiectul preferat al tabloidelor pentru o vreme. Portia n-a avut încotro, după publicarea imaginilor ei cu iubita respectivă, şi a recunoscut că este lesbiană. Ellen Degeneres s-a numărat printre cei care au lăudat curajul lui de Rossi, după care a început să se apropie de frumoasa vedetă tot mai mult, până când a devenit partenera ei oficială.

Kristen Stewart

image

Nici starul serialului Twilight nu şi-a dorit să vorbească despre înclinaţiile ei sexuale… până n-a fost nevoită s-o facă. Foarte discretă cu viaţa sa privată, actriţa a păstrat tăcerea cu privire la relaţiile ei amoroase, însă n-a mai reuşit să facă asta în momentul în care a fost şi ea fotografiată alături de o femeie cât se poate de atractivă.

Cele două erau în vacanţă, în Hawaii, şi se distrau de minune împreună. Asta până în momentul în care au fost fotografiate împreună, iar imaginile cu ele două, au fost publicate în toată presa. Atunci Kristen a emis un comunicat pentru a potoli spiritele. “Nu am vorbit despre primele mele relaţii care au devenit cunoscute pentru că mi-am dorit să rămână doar ale mele”, a declarat vedeta. Cum, nu v-aţi prins că recunoaşte că e gay? Ei bine, mama ei a dat şi ea o mână de ajutor la ieşirea din “dulap” a actriţei, când a recunoscut acest lucru pe şleau…

Anne Heche

image

OK, actriţa e cât se poate de bisexuală, având în vedere că ba e într-o relaţie cu o femeie, ba se căsătoreşte cu un bărbat. Se pare că a fost implicată într-o idilă cu câteva lesbiene super-cunoscute de la Hollywood, precum Ellen DeGeneres şi Rosie O’Donnell, cu care a stat nu mai puţin de doi ani. Anne nu a ieşit niciodată pe post ca să vorbească despre viaţa ei intimă, dar fostele ei partenere n-au fost la fel de discrete. Ellen şi Rosie au povestit câteva detalii picante din idila lor cu Heche şi aşa a ieşit la suprafaţă adevărul despre preferinţele sexuale ale actriţei.

Kevin Spacey

image

Ei, cazul lui a fost mai complex decât al celorlalţi. Un ditamai scandalul s-a iscat recent – în care s-au adus acuze cu privire la relaţiile intime pe care actorul le-ar fi avut, în trecut, cu tineri majori sau mai puţin… majori – şi l-a forţat pe starul din House of Cards să recunoască faptul că e gay. Unii spun că a făcut asemenea declaraţii pentru a ascunde pedofilia de care a fost acuzat. Auci!Recente pe Ok! Magazine

Pamela Anderson, Canada 2023, Profimedia (3) jpg
Ben și Jen la Grammy PNG
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (4) jpg
Leonardo DiCaprio, Getty jpg
FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}