Staruri implicate ├«n ac┼úiuni caritabile de toat─â ru┼činea

26 iunie, 2017
Untitled collage jpeg

Au donat sume considerabile pentru a ajuta oameni neputincio┼či sau pentru a salva via┼úa unor animale nevinovate, ├«ns─â nu toate proiectele caritabile ├«n care s-au implicat vedetele ┼či-au respectat promisiunile, dimpotriv─â.

Leonardo DiCaprio Foundation ÔÇô sp─âlare de bani

image

Fundaţia care poartă numele starului hollywoodian a fost implicată într-un scandal-monstru în 2016, când câteva miliarde de dolari au fost primite din partea unui fond malayezian destinat sănătăţii, dar, ulterior, folosite pentru spălare de bani, în SUA. Capul răutăţilor a fost un anume Jho Low, un om de afaceri malayezian, care a păcălit pe toată lumea în numele fundaţiei faimosului actor.

Greenpeace ÔÇô reinvestirea fondurilor donate

image

Madonna, Bono ┼či Richard Branson s-au num─ârat printre vedetele care au donat Greenpeace sume importante de bani. ┼×i bine au f─âcut! ├Äns─â, ├«n 2014, Greenpeace a trebuit s─â recunoasc─â c─â a pierdut pur ┼či simplu 5,15 milioane de dolari din cauza unui angajat de-ai lor care a luat banii ┼či i-a investit ├«n altceva, cu speran┼úa c├ó┼čtig─ârii unui profit substan┼úial. Profitul n-a mai venit, dar condamnarea individului, din cauza ilegalit─â┼úii comise, da!

PETA ÔÇô omoar─â animalele abandonate

image

Pamela Anderson, Charlize Theron, Bryan Adams au sus┼úinut ini┼úiativa PETA de a nu mai chinui sau chiar omor├« viet─â┼úi nevinovate, de a le ap─âra dreptul la via┼ú─â. ├Äns─â ini┼úiatorii campaniilor PETA au mers prea departe, la un moment dat, compar├ónd subiectul drepturilor animalelor cu Holocaustul ┼či sclavia, ceea ce a f─âcut ca mesajul lor s─â fie perceput prost de c─âtre public. Mai mult, cei din organiza┼úia interna┼úional─â eutanasiaz─â chiar ei animale din ad─âposturile lor ┼či, ├«n plus, au fost acuza┼úi c─â ar sprijini organiza┼úii teroriste precum ALF.

Oxfam ÔÇô fraud─â ┼či exploatare

image

Este ac┼úiunea caritabil─â preferat─â a multor celebrit─â┼úi, precum Elton John, Lady Gaga ┼či Anne Hathaway, ├«ns─â ceea ce se ├«nt├ómpl─â ├«n spatele u┼čilor ├«nchise ├«n aceast─â companie ar uimi ┼či pe cei mai puternici dintre noi. Acuza┼úiile de fraud─â, abuz ┼či exploatarea anagaja┼úilor sunt tot mai numeroase ├«n ultimii ani ┼či asta pentru c─â tot mai mult┼úi oameni s-au decis s─â raporteze neregulile ├«nt├ólnite ├«n cadrul Oxfam.

Make Poverty History ÔÇô br─â┼ú─âri f─âcute de for┼ú─â de munc─â exploatat─â

image

George Clooney, Scarlett Johansson, Ewan McGregor sunt numai c├óteva dintre vedetele care au donat pentru Make Poverty History, care a v├óndut, numai ├«n Marea Britanie, sute de mii de br─â┼ú─âri care au fost confec┼úionate ├«n cele mai proaste condi┼úii posibile. Tat Shing Rubber Manufacturing Company a f─âcut br─â┼ú─ârile ├«n China, iar muncitorii respectivi au lucrat 7 zile din 7 pentru ele, un program prelungit, nu au fost pl─âti┼úi ├«n zilele de s─ârb─âtori, nu au beneficiat de condi┼úii minine de siguran┼ú─â ┼či igien─â ┼či au fost pl─âti┼úi sub limita legal─â admis─â.Recente pe Ok! Magazine

Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg