Staruri prinse în flagrant! Imagini (i)reale surprinse de camerele video

4 septembrie, 2017
kristen jpeg

Nu reuşesc de fiecare dată să se comporte exemplar şi, în acele momente, e posibil să existe şi o cameră de filmat prin preajmă şi să înregistreze cele mai jenante clipe din viaţa acestor vedete de primă mână!

Ben Affleck

image

Pe vremea când forma un cuplu cu Jennifer Lopez, actorul hollywoodian consuma cantităţi impresionante de alcool, ceea ce n-a fost benefic pentru el personal şi imaginea sa publică. De pildă, s-a prezentat beat criţă în timpul campaniei de promovare a filmului Jersey Girl şi s-a dovedit a fi un mare bădăran atunci când s-a purtat inacceptabil cu gazda emisiunii în care era invitat, Anne-Marie Losique. A luat-o pe individă în braţe şi i-a spus că-i poate face rost de un job ca striperiţă şi că ea s-ar descurca de minune dansând lasciv la bară. Nu-i de mirare că JLo a rupt logodna cu Affleck fix înainte de-a păşi amândoi împreună spre altar!

Kristen Stewart

image

A rupt inima fanilor seriei Twilight atunci când a fost fotografiată în braţele altui bărbat decât partenerul ei din film şi iubitul ei din viaţa reală, Robert Pattinson! Mai ales că acel bărbat, regizorul Rupert Sanders, era om însurat, cu copii acasă şi mai avea şi dublul vârstei ei! Mai mult de-atât, aventura lor oricum n-a rezistat decât cât să provoace unul dintre cele mai mari scandaluri de la Hollywood.

Actriţa, alături de Robert Pattinson

Us Weekly a publicat în 2012 imaginile cu cei doi amorezi, spre stupoarea tuturor. “Îmi pare atât de rău că am pricinuit suferinţă şi ruşine celor apropiaţi mie! Această indiscreţie temporară a pus în pericol cel mai important lucru din viaţa mea, persoana pe care o iubesc şi o respect cel mai mult, Rob. Îl iubesc, îl iubesc, îmi pare rău!”, a ţinut să precizeze actriţa într-un comunicat post-trădare.

Kate Moss

image

Fotografiile publicate de The Daily Mirror, în 2005, au dezvăluit adevărul despre topmodelul britanic. Ştiam cu toţii că Moss nu rata nicio petrecere de fiţe şi nici nu promova vreo imagine de fată cuminte, însă nimeni n-ar fi bănuit că frumoasa Kate ajunsese atât de departe, încât să poarte tot timpul în poşeta ei o cantitate consistentă de cocaină, pentru consum repetat. Cel puţin asta se întâmpla pe perioada cât s-a iubit cu Pete Doherty, care-o îndemna constant la distracţii dintre cele mai periculoase. Inutil să mai spunem că s-a iscat un scandal-monstru imediat ce revista cu pricina a ajuns la vânzare, iar clienţi importanţi de-ale vedetei şi-au retras sponsorizarea pe loc.

Michael Jackson

image

Regretatul MJ ne-a uimit nu numai cu talentul şi muzica sa, ci şi cu imagini private la limita legalităţii sau moralităţii cel puţin. Astfel, momentul în care l-a arătat mulţimii pe fiul său, pe balconul hotelului Adlon, şi era cât pe ce să-l scape a rămas în memoria colectivă, în ciuda trecerii anilor. Superstarul şi-a cerut ulterior scuze pentru comportamentul său nedemn de un părinte grijuliu, spunând că s-a lăsat dus de val.

Robin Thicke

image

Spunea tututor că e însurat şi atât de fericit în căsnicia lui, încât ipostaze în care infidelitatea lui să fie atât de evidentă n-am crezut că ar fi posibile. Cu toate astea, iată că trădarea soţiei chiar s-a petrecut! Starul a spus tuturor că s-a pozat şi el cu o fană înfocată şi că nimic mai mult de-atât nu s-a petrecut între ei. Dar minţea! Pentru că, în timp ce poza respectuos alături de “admiratoare”, se poate observa în imagine cum Robin are mâna pe posteriorul femeii. Auci!

Winona Ryder

image

Cu toţii am aflat despre momentul ruşinos în care actriţa s-a apucat să fure de prin magazine, în ciuda faimei şi averii sale considerabile. Însă nu am văzut până acum imaginea cu pricina. Ei bine, The Daily Mail a oferit dovada că Winona şi-a însuşit mai multe piese vestimentare semnate de designer faimoşi. Pentru fapta care nu-i face deloc cinste lui Ryder, ea a primit o pedeapsă pe merit – trei ani de supraveghere din partea poliţiei, 480 de ore petrecute în serviciul comunităţii, 6.355 de dolari înapoiaţi magazinului Saks şi alţi 3.700 de dolari plătiţi autorităţilor pentru taxe.

Ariana Grande

image

O răsfăţată fără margini! Aşa o putem descrie pe cântăreaţa care n-a avut nimic mai bun de făcut decât să lingă nişte gogoşi expuse în vitrină de o gogoşerie americană. Prinsă în flagrant de camera de luat vederi, vedeta putea emite nişte scuze sincere, când colo ea s-a înfuriat şi a început să spusă cât de mult urăşte ea Statele Unite. Cum spuneam, o răsfăţată din cale-afară!Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}