Staruri ROCK care erau, în adolescenţă, nişte tocilari timizi

20 ianuarie, 2019
10 fotojet 2 jpg jpeg

N-au avut dintotdeauna o atitudine cool şi nici nu s-au bucurat de prea mare succes în rândul reprezentantelor sexului opus. Dimpotrivă, ei se înroşeau la primul contact vizual cu fetele din clasa lor şi erau tachinaţi de restul colegilor pentru stilul vestimentar ciudat şi atitudinea stângace.

Steven Tyler

image

Să nu râdeţi, dar înainte ca Steven Tyler să fie liderul trupei Aerosmith, era Steven Tallarico, un tip introvertit care cânta în corul bisericii şi care mai era şi membru activ în fantara liceului. Vi-l puteţi imagini în asemenea ipostaze?? Nici noi!

    

Adam Levine

image

Liderul trupei Maroon 5 a recunoscut, în 2012, că nu era nici pe departe la fel de cool şi de degajat ca în prezent: “Eram un nătărău notoriu, aveam un păr lung dezgustător şi nişte pantaloni scurţi până la genunchi, care-mi stăteau ca naiba… Voiam atât de mult să fiu şi eu ca Eddie Vedder de la Pearl Jam, dar nu eram decât un tocilar ciudat, care era obsedat de muzică, atâta tot!”

Dave Grohl

image

Nimic nu e mai neatrăgător decât să fi boboc, în liceu, şi să te pună profesorii vicepreşedintele clasei! În calitate de vicepreşedinte de ocupi doar de transmiterea anunţurilor, îţi petrecit timpul cu profesorii şi administratorii liceului şi organizezi lucrurile şi activitatea clasei de parcă i-ar păsa cuiva de aşa ceva. Este fix ceea ce făcea liderul trupei Foo Fighters într-a IX-a, când de-abia intrase în Bishop Ireton High School din Alexandria, Virginia, şi n-a făcut deloc o impresie prea bună printre semenii săi.

Tommy Lee

image

Ei bine, fostul soţ al Pamelei Anderson n-a fost niciodată vreun tocilar (că doar învăţatura nu i-a fost niciodată dragă!), de-abia dacă trecea pe la şcoală, dar, şi când trecea, nu avea vreo activitate supercool. Tot ceea ce făcea era să îşi piardă timpul făcând repetiţii cu fanfara şcolii şi, ulterior, a liceului.

Kanye West

image

E un adevărat trend setter, un fashion icon în toată puterea cuvântului, un rapper ingenios şi plin de succes, un tip cool, cu o încredere în sine care este cât se poate de atrăgătoare, însă actualul soţ al lui Kim Kardashian are o latură ciudăţică foc (una din multele probabil). Este mare fan al animaţiilor japoneze, considerând filme precum Akira şi There Will Be Blood ca fiind unele dintre cele mai bune producţii din toată istoria cinematografică. 

Justin Timberlake

image

În momentul în care a primit premiul pentru Inovaţii, în cadrul ceremoniei iHeart Radio Awards, din 2015, cântăreţul, compozitorul şi actorul binecunoscut a amintit audienţei despre zilele sale de început, când nici urmă de succes şi recunoaştere din partea celorlalţi. “Când eram la şcoală, nimeni nu mi-a spus vreodată că aş fi vreun inovator. Îmi ziceau doar că sunt diferit, că sunt un ciudat. Mă bucur că mama m-a învăţat că este bine să fii diferit de toţi ceilalţi!”

Chris Cornell

image

Fostul lider al trupei Soundgarden a făcut, la un moment dat, o descriere generalizată şi totuşi veridică a muzicienilor, în care s-a inclus cu siguranţă şi pe el însuşi: “Muzicienii sunt, în cea mai mare parte, nişte tocilari care nu se pricep la sport, sunt neadaptaţi din punct de vedere social şi nu au altceva de făcut decât să-şi petreacă timpul în dormitorul lor ascultând muzică şi zdrăngănind la un instrument.” Recente pe Ok! Magazine

Florin Ristei și Ilona Brezoianu RAP00553 jpg
Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg