Staruri terorizate de fani obsedaţi. Prin ce coşmar au trecut?

30 august, 2017
astaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jpeg

Admiraţia unor fani se transformă în obsesie şi atunci lucrurile scapă complet de sub control. Cel puţin aşa li s-a întâmplat acestor vedete, care au avut de-a face cu persoane care aproape că le-au distrus viaţa.

Jodie Foster

Actriţa şi fanul obsedat

John Hinckley Jr. a reuşit să bage cu adevărat sperieţii în faimoasa actriţă pe vremea când aceasta era la începutul carierei ei hollywoodiene. Astfel, individul a făcut o obsesie pentru Jodie încă de când Foster a jucat în Taxi Driver rolul unei prostituate minore. Ani mai târziu, când actriţa a intrat la Yale, Hinckley Jr. s-a mutat lângă universitate pentru a fi cât mai aproape de idolul său. A urmărit-o, i-a trimis nenumărate scrisori şi a sunat-o în continuu.

Jodie în Taxi Driver

“În ultimele şapte luni, ţi-am trimis o mulţime de poezii, scrisori şi mesaje de dragoste în speranţa că vei ajunge să fii interesată de mine”, i-a scris hrăţuitorul într-una dintre scrisori. “Cu toate că am vorbit la telefon de mai multe ori, nu am îndrăznit niciodată să mă apropii de tine pentru a face cunoştinţă. Motivul pentru care fac această încercare e că nu mai pot aştepta la nesfârşit să te impresionez...”

image

“Încercarea” la care se referea a fost adresată preşedintelui american de la acea vreme, Ronald Reagan, pe care a vrut să-l asasineze pentru a-i atrage atenţia actriţei. Planul lui malefic a eşuat, Reagan şi alţi trei oameni scăpând doar cu câteva răni, însă întregul incident a marcat-o pe Foster definitiv: “Nu mi-am dorit niciodată să fiu amintită ca actriţa care are legătură cu acel regretabil atac. Totuşi ce moment înfricoşător pentru o tânără de 17-18 ani să fie prinsă într-o nebunie ca asta!”

Catherine Zeta-Jones

Catherine şi femeia obsedată de soţul ei

La începutul anilor 2000, Dawnette Knight a făcut o pasiune bolnăvicioasă pentru Michael Douglas. Şi cum s-a gândit femeia că poate ajunge să trăiască fericită alături de superstarul hollywoodian? Eliminând din calea ei obstacolul evident, adică omorând-o pe soţia acestuia, Catherine. A început prin a-i trimite actriţei ameninţări, precum “Te voi tăia în bucăţele şi voi hrăni câinii cu tine!”, după care a urmărit-o şi a sunat-o constant. Întreaga poveste a ajuns, bineînţeles, la tribunal, unde Zeta-Jones a recunoscut că trăia un adevărat coşmar, temându-se la tot pasul pentru viaţa ei. “Nu mi s-a mai întâmplat niciodată în viaţa mea să mi se adreseze mesaje atât de satanice!”

Steven Spielberg

Regizorul a scăpat ca prin urechile acului de atacul lui Johnathan Norman

În 1998, regizorul a primit un telefon din partea poliţiştilor, care l-au informat că au prins un bărbat pe proprietatea lui, un presupus agresor. Noroc că Spielberg era plecat la filmările pentru pelicula Saving Private Ryan, pentru că întâlnirea cu individul respectiv nu ar fi fost deloc plăcută!  Hărţuitorul, Johnathan Norman pe numele lui, avea cătuşe la el, bandă adezivă şi un cutter, iar în maşină s-au găsit mai multe cătuşe, lame de ras, o hartă a casei regizorului şi fotografii cu întreaga familie a acestuia, inclusiv cu cei şapte copii Spielberg. Norman a recunoscut că era atras sexual de Steven şi că plănuia să intre în casa acestuia pentru a-l viola.

Bjork

Cântăreaţa şi Ricardo Lopez

În 1993, Ricardo Lopez  s-a îndrăgostit obsesiv de cântăreaţă. De fapt, şi-a dorit atât de mult să fie cu Bjork, încât a pus la punct un plan malefic de-a o omorî pe artistă şi de-a se sinucide apoi, pentru a se reuni împreună în Rai. Ricardo şi-a construit o bombă cu acid, pe care plănuia să o pună în cutia poştală a vedetei, şi, mândru nevoie mare de ideea lui, a detaliat fiecare pas al planului său într-un jurnal. Din fericire, individul n-a reuşit să-şi îndeplinească “misiunea” şi a fost găsit mort de poliţişti înainte de-a trimite bomba acasă la cântăreaţă. “Sunt absolut devastată pentru că cineva a murit. Nu am putut să mai dorm timp de o săptămână. Şi aş minţi dacă n-aş recunoaşte că întreaga chestie m-a speriat de moarte!”, a recunoscut Bjork.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg