Starurile care vor deveni mame în 2017

28 iunie, 2017
nikki png

Beyonce şi Amal Clooney şi-au strâns, zilele acestea, în braţe gemenii mult aşteptaţi. Mai sunt, însă, şi alte staruri care trăiesc acum fericirea maternităţii şi care de-abia aşteaptă să devină mame. Haideţi să vedem despre cine e vorba!

Serena Williams

image

Celebra tenismenă îl va face tată pe logodnicul ei, Alexis Ohanian, fondatorul reddit. ”Mi-ai dat o putere pe care nu credeam că o pot avea. Abia aştept să ne întâlnim!”, a fost declaraţia Serenei vizavi de copilul pe care îl va aduce pe lume în doar câteva săptămâni.

Bar Refaeli

image

Celebrul fost model a anunţat de curând că e însărcinată cu al doilea copil. Au trecut doar opt luni de când ea şi iubitul ei, Adi Ezra, au devenit părinţi pentru prima dată.

Lara Yanuska

image

Soţia lui Eric Trump, fiul preşedintelui american, este însărcinată! Momentan, Lara şi Eric n-au precizat public nici sexul copilului, nici data la care se aşteaptă ca bebeluşul lor să vină pe lume.

Julia Stiles

Alături de prezentatorul Nick Snaith

Vine barza şi la ea! Julia Stiles va deveni până la sfârşitul acestui an pentru prima dată mamă. Ea şi logodnicul ei, Preston J. Cook, sunt în culmea fericirii!

Nikki Reed

image

Nici pentru ea nu mai e mult de aşteptat! Simpatica actriţă a intrat deja în ultimul trimestru de sarcină şi se pregăteşte să-l aducă pe lume pe primul copil al său şi-al soţului ei, actorul Ian Somerhalder.

Priscilla Chan

image

Şi soţia lui Mark Zuckerberg se pregăteşte să-l aducă pe lume pe al doilea copil al cuplului, o fetiţă!Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg