Starurile din "Friends" dau cărţile pe faţă: ce s-a întâmplat cu adevărat în culise, în timpul filmărilor. Cine cu cine s-a cuplat?

26 mai, 2021
7 friends jpg jpeg

Fiind vorba de un serial care s-a filmat pe o perioadă atât de lungă, starurile din Friends au vorbit deschis despre relaţiile pe care le-au avut în timpul filmărilor. Ce cupluri s-au format între ei?

La mai bine de 17 ani dup─â ce s-au terminat film─ârile, superba echip─â din Friends s-a reunit ┼či au fost dispu┼či s─â vorbeasc─â despre lucrurile ne┼čtiute. B─ârba┼úii serialului, Matthew Perry, Matt LeBlanc ┼či David Schwimmer au acordat un interviu Access Hollywood, ├«nainte de produc┼úia special─â care va fi difuzat─â de HBO Max Friends, Reuniunea.

În primul rând au fost întrebaţi dacă au avut vreo restricţie legată de formarea cuplurilor în timpul filmărilor.

stanga
dreapta
2 friends4 jpg jpeg
3 friends3 jpg jpeg
6 friends2 jpg jpeg
7 friends jpg jpeg

Ei au m─ârturisit c─â de┼či o astfel de regul─â nu a existat, ei au avut-o ├«n minte mereu. Pentru a nu strica frumoasa prietenie, au decis ca nimeni s─â nu se cupleze cu nimeni ├«n timpul film─ârilor la Friends.

ÔÇŁNe-am ├«n┼úeles ca fra┼úiiÔÇŁ, a spus LeBlanc.

Perry a ad─âugat: ÔÇŁSuntem prieteni cu to┼úii. ┼×i avem o rela┼úie str├óns─â.ÔÇŁ

Schwimmer a continuat: ÔÇŁNu am dorit nicio clip─â s─â ne punem prietenia ├«n pericol, a┼ča c─â am urmat aceast─â regul─â nescris─â.ÔÇŁ

┼×i fetele au fost de acord. ├Äntr-adev─âr prietenia valoreaz─â foarte mult ┼či au decis s─â r─âm├ón─â cu to┼úii ├«n acest stadiu.

Din 27 mai, la HBO Max îi vom vedea din nou pe simpaticii prieteni, în Reuniunea.

Foto: Facebook