Starurile, în papuci şi pijamale la Globurile de Aur 2021? Pregătirile sunt în toi pentru ceremonia virtuală care va începe în câteva ore

28 februarie, 2021
2 gaga jpg jpeg

Celebrităţile hollywoodiene se vor îmbrăca în cele mai atrăgătoare... haine „de casă” pe care le au şi vor privi, din living-ul lor, cea de-a 78-a ceremonie de acordare a Globurilor de Aur. Din cauza pandemiei de coronavirus, evenimentul, care premiază excelanţa din film şi televiziune, se va ţine online anul acesta, iar vedetele vor sta acasă.

Globurile de Aur reprezintă prima ceremonie de acordare a unor premii din an şi un indicator perfect pentru favoriţii la Oscar. Dar, chiar şi anul acesta, când are loc o altfel de ceremonie, circulă deja destule controverse legate de posibilii câştigători.

5 profimedia 0405654092 jpg jpeg
stanga
dreapta
3 stage jpg jpeg
4 stars jpg jpeg
5 profimedia 0405654092 jpg jpeg
6 jlo jpg jpeg

Cu numai câteva ore de-a începe ceremonia, putem să vă dezvăluim că cele două gazde ale anului 2021 sunt Tina Fey şi Amy Poehler, un duo de senzaţie, care a mai prezentat show-ul de trei ori până acum, între 2013-2015. Din păcate, legătura incredibilă pe care o au aceste vedete toate fi ştirbită de faptul că nu se vor afla în aceeaşi încăpere, din cauza riscului de răspândire la virusului COVID-19. Amy se va afla în hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, unde se ţin de obicei premiile, în timp ce Tina va fi la sediul NBC din New York.

Condiţii speciale

Mai mult, nu va exista o audienţă live, care să reacţioneze la glumele şi discursul prezentatorilor sau la bucuria câştigătorilor. Pe lângă cele două prezentatoare, vor mai fi prezenţi – online sau fizic, rămâne de văzut – şi invitaţi speciali, care să acorde anumite premii, precum Renee Zellweger, Cynthia Erivo, Joaquin Phoenix, Laura Dern, Salma Hayek şi Jamie Lee Curtis.

În timp ce Oscarurile sunt un eveniment formal, la Globurile de Aur vedetele obişnuiesc să se distreze mai mult. În mod normal, Golden Globes are loc în prima săptămână din ianuarie, când celebrităţile sunt bine dispuse după vacanţa de Revelion şi Crăciun şi sunt dornice să închine un pahar de şampanie cu câştigătorii şi restul celor prezenţi la ceremonie.

4 stars jpg jpeg

Nominalizaţii şi câştigătorii sunt votaţi de cei 87 de membri din Hollywood Foreign Press Association, un grup de jurnalişti internaţionali din California. O mare controversă de anul acesta este că 30 dintre toţi cei 87 de membri ai Asociaţiei au fost aduşi în Franţa pentru a vedea cu ochii lor platoul de filmare al serialului Emily in Paris. Grupul a fost cazat la un hotel de cinci stele şi a beneficiat de un prânz la Musée des Arts Forains. Deloc surprinzător, Emily in Paris are parte de numeroase nominalizări anul acesta.

Ţinutele de la Globurile de Aur 2021

Bun, dar cum se vor îmbrăca vedetele? „Pretenţiile sunt ridicate anul acesta, tocmai pentru că n-au mai existat vedete pe covorul roşu de atâta timp, motiv pentru care lumea se va uita la fiecare detaliu atunci când va vedea o vedetă”, a declarat stilistul Avo Yermagyan, care îl va îmbrăca pe Leslie Odom Jr., nominalizat la Cel mai bun actor într-un rol secundar, pentru rolul său din “One Night in Miami.”

3 stage jpg jpeg

„În acelaşi timp, mult mai important mi se pare să nu exagerăm, având în vedere că există atâţia oameni care au probleme reale în lumea asta. Ne dorim să îi facem pe oameni să evadeze din rutină, dar, în acelaşi timp, nici nu trebuie să uităm ce se întâmplă în întreaga lume în acest moment”, a adăugat acesta.

Ilaria Urbinati, stilista lui Sacha Baron Cohen, a ţinut să precizeze următoarele: “Cu siguranţă că vom fi mai rezevaţi anul acesta, deoarece clientul meu va sta în propria sufragerie la Golden Globes”.

Strălucitor din propria sufragerie

6 jlo jpg jpeg

Pe de altă parte, există şi stilişti care nu vor ţine deloc cont de vremurile grele din pandemie şi vor face un adevărat show cu ţinutele clienţilor lor. „E tot timpul minunat să ne distrăm puţin şi să strălucim de-a binelea în timpul sezonului ceremoniilor de premiere”, e de părere Brad Goreski, care o va îmbrăca pe Kaley Cuoco, nominalizată la categoria Cea mai bună actriţă, pentru rolul său din “The Flight Attendant.”

Globurile de Aur vor avea loc la noapte, pe 1 martie, începând cu ora 3, ora României.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

livia43 jpg
anca serea adi sina png
simona20 jpg
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
erol1 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg