Starurile pop ale anilor 2000. Cum arată acum?

27 iunie, 2016
aguilera colaj jpeg

Dacă e să ne îngăduim o mică excepţie, am putea spune că aceste staruri arată mai bine acum decât în anii de debut. De aceea, ne-am gândit să facem o incursiune în istoricul mediatic al vedetelor care au obţinut faima în anii 2000. Haideţi, aşadar, să le vedem pe pop starurile care făceau furori acum 16 ani!

Pink

În februarie 2000, artista şi-a lansat primul ei single, respectiv ”There You Go”, care a ajuns în scurt timp în top 10 Billboard. După acest succes, a urmat lansarea albumul de debut, ”Can`t Take Me Home”, care s-a vândut cu peste 2 milioane de copii în întreaga lume.

În prezent, Pink este una dintre cele mai cunoscute artiste din lume. Aceasta s-a căsătorit în 2006 cu Carey Hart şi au împreună o fetiţă pe nume Willow Sage Hart.

Cât despre stilul ei vestimentar, ei bine, Pink n-a renunţat la extravaganţele fashion, însă vedem clar o îmbunătăţire.

2000 vs. 2016

Christina Aguilera

În 2000, lansa cel de-al doilea album al ei, numit ”Mi Reflejo”, şi-un al patrulea single, cu care cucerise inimile tuturor.

În cei 16 ani care-au trecut, Christina a devenit mamă de două ori, cu parteneri diferiţi. Primul partener a fost Jordan Bratman, care i-a fost soţ din 2005 şi până în 2011, iar al doilea este Matthew Rutler, cu care este logodită din 2010.

La capitolul stil vestimentar, Christina a trecut printr-o transformare serioasă, de bun augur.

2000 vs. 2016

Britney Spears

Erau un adevărat fenomen al anilor 2000. Cucerea top după top cu ”Baby one more time” şi ”Oops!... I did it again”.

De atunci şi până acum, Britney a devenit mămică de două ori. Tot de două ori a bifat şi statului de soţie. În prezent, Brit este divorţată.

Bilă albă la capitolul „fashion”, în ceea ce o priveşte!

2001 vs. 2016

Avril Lavigne

În decembrie 1999, Avril fusese descoperită de primul ei manager profesionist. În scurt timp, aceasta devenea una dintre cele mai cunoscute artiste.

În 2013, Avril s-a căsătorit cu Chad Kroeger, după o relaţie de un an. Din păcate, mariajul lor n-a supravieţuit decât până în septembrie 2015, când artista a anunţat separarea printr-o postare pe Instagram. De curând, s-a zvonit că cei doi s-au împăcat.

Stil vestimentar: destul de schimbat! A renunţat la ţinutele punk-rock, în favoarea celor elegante!

2002 vs. 2016

Shakira

În 1999, deja primise prima nominalizare la Premiile Grammy. Ce-a urmat, toată lumea ştie!

Pe plan profesional, în prezent, Shakira este o femeie fericită. Este mamă a doi băieţi şi are lângă ea partenerul ideal în fotbalistul  Gerard Pique.

Stil vestimentar: şi-a păstrat formele apetisante, dar optează pentru outfituri mai classy.

2000 vs. 2016

Jennifer Lopez

Nu era persoană care să nu fi auzit de Jennifer Lopez în anii 2000. De atunci, artista a trecut prin nişte transformări serioase, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional.

A devenit mamă a unei pereche de gemeni şi a trecut printr-un divorţ cu Marc Anthony. În prezent, se iubeşte cu Casper Smart şi este una dintre cele mai prezente şi interesante apariţii în peisajul muzical.

2000 vs. 2016

Kylie Minogue

Nu-i nevoie să spunem prin ce transformare fizică a trecut Kylie Minogue. Cert este că artista arată foarte bine în prezent şi că se iubeşte cu tinerul Joshua Sasse, cu care are planuri de măritiş.

image

foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

ray liotta 0  jpg
ABBA tineri profimedia 0154364384 jpg
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg
katie5 jpg
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg
nicusor5 jpg
ray liotta si logodnica jpg
Kevin Spacey jpg
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după decesul lui Ray Liotta jpg
Lucian Mindruta jpg
Andrew Fletcher Depeche Mode jpg
Ray Liotta a murit (1) jpg
reghe2 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Andie MacDowell jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg
plimbare cu barca
Georgina Rodriguez jpg