Ştefan Bănică a împlinit 51 de ani! Fotografii de colecţie cu artistul când debuta în filmul „Liceenii“

18 octombrie, 2018
1 stefan banica jpg jpeg

Este unul dintre cei mai apreciaţi artişti români, reuşind la fiecare concert să atragă mii de oameni. Pe lângă cariera muzicală, este şi un actor foarte bun, dar şi un om de televiziune foarte apreciat.

Ştefan Bănică a ajuns la 51 de ani, vârstă pe care a împlinit-o chiar astăzi, pe 18 octombrie, însă puţini dintre tineri şi-l amintesc pe artist la începutul carierei, când debuta în filmul „Liceenii“.

Era finalul anului 1986 şi abia împlinise 19 ani când reuşea să cucerească întreaga ţară ca Mihai, celebrul rol care i-a deschis multe uşi lui Ştefan Bănică. Deşi a fost comparat de multe ori cu tatăl său, artistul a reuşit să îşi facă propriul nume şi să demonstreze că nu are nevoie de ajutor pentru a deveni unul dintre cei mai mari artişti pe care i-a dat România.

De-a lungul carierei, el a lansat zeci de albume, sute de videoclipuri şi a avut zeci de roluri în filme şi în piese de teatru. A câştigat 5 discuri de aur şi 2 de platină, iar în anul 2004 a primit Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Cateogria D – Arta Spectacolului, în semn de apreciere a întregii activităţi şi pentru dăruirea şi talentul interpretativ pus în slujba artei scenice şi a spectacolului.

image

Ştefan Bănică nu a dus-o rău nici pe plan personal. A avut relaţii cu femei mai mult sau mai puţin cunoscute, iar dintre ele le putem aminti pe Mihaela Rădulescu, Andreea Marin şi Lavinia Pârva.

De ziua lui, v-am pregătit o galerie cu fotografii realizate în urmă cu aproximativ 30 de ani, pe când Ştefan Bănică era Mihai din „Liceenii“.Recente pe Ok! Magazine

Selena Gomez la Cannes, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck profimedia 0874627890 jpg
Melania Trump si Donald Trump la absolvirea lui Barron Trump   profimedia 0873899269 jpg
Kevin Costner și Hayes Costner, Profimedia (1) jpg
Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg