Ştefan Bănică cântă pentru prima oară alături de Lavinia Pîrva. Artista străluceşte într-o ţinută roşie de sărbătoare

22 decembrie, 2020
3 stefan banica si lavinia pirva jpg jpeg

Nu apare des cu familia la TV, nu îşi expune copiii, nici măcar soţia. Iată că de data aceasta Ştefan Bănică face tuturor o surprinză de proporţii, cântă alături de Lavinia şi joacă alături de Radu Ştefan. 

Juratul X Factor Ştefan Bănică le-a pregătit o surpriză celor care în fiecare an aşteaptă cu nerăbdare tradiţionalele sale concerte de la Sala Palatului. Într-o atmosferă de sărbătoare, artistul a înregistrat concertul ”Acasă de Crăciun”, alături de invitaţi speciali şi cu momente care vor încălzi sufletele tuturor în seara de Crăciun, de la 23:45, la Antena 1.

“Acasă de Crăciun” e o emisiune specială! Trăim într-o perioadă în care spectacolele, concertele ne lipsesc, şi atunci acest show TV e singura alternativă pentru a rămâne în contact cu publicul meu, care, pentru prima dată în 19 ani, nu poate veni la Sala Palatului. Aşa că păstrăm, în această formă, continuitatea tradiţiei concertelor mele de Crăciun.

Crăciunul nu se amână niciodată şi mi se pare cu atât mai important anul acesta să nu uităm de tradiţii si de normalitate. În felul asta, răspund miilor de mesaje în care m-aţi întrebat dacă există vreo şansă să ne întâlnim la concertele de Crăciun în acest an. Aşa că ne vom întâlni, însă doar pe micul ecran. Ideea e că vom fi din nou împreună în spiritul sărbătorilor de iarnă. Fiind “Acasă de Crăciun”, în show vin colindători, se povesteşte, se râde, se cântă, apar invitaţi-surpriză şi vedem şi cele mai spectaculoase duete, cu artişti excepţionali, din istoria recentă a concertelor de Crăciun, cu acea atmosfera live, de vis, care ne lipseşte atât de mult în prezent şi care completează cu brio conceptul show-ului.

Emisiunea a fost realizată în regim de film, într-un decor superb şi mă bucur să apar alături de oameni dragi, pe care îi iubesc: prieteni de suflet, dar şi o parte din familia mea, care are legătură cu zona artistică. O să cânt pentru prima oară alături de soţia mea, Lavinia, şi o să joc împreună cu băiatul meu, Radu Ştefan. Şi îmi face plăcere să împărtăşesc asta cu publicul meu.  Sper că v-am făcut curioşi şi vreau să vă aduc în case, prin acest show, magia Crăciunului. Vă urez, în primul rând, să fiţi sănătoşi, să aveţi sărbători fericite şi să ne revedem într-un an nou mai bun!”, a dezvăluit Ştefan Bănică.

2 stefan banica si fiul radu stefan jpg jpeg

Ştefan Bănică Jr., cântec de sărbători

Artistul a lansat un nou cântec plin de emoţie pentru sărbătorile de iarnă. “Crăciunul, vine Crăciunul este piesa cu care artistul încearcă să dea culoare acestor vremuri dure.   “După ce am compus cântecul, am vrut să scriu textul, dar eram confuz, pentru că mi se părea aiurea să vorbeşti despre un Crăciun normal, ţinând cont de pandemie şi de faptul că întreaga omenire trăieşte într-o realitate dură, care ne-a schimbat vieţile. Dar, apoi, mi-am dat seama că sarbatoarea Crăciunului e în sufletele noastre şi nu ne-o poate lua nimeni. Crăciunul nu se amână. În momentul în care am realizat lucrul asta, textul a curs firesc şi normal în spiritul cântecului si al mesajului. Şi, peste câţiva ani, când o să ascult de sărbători această piesă, o să-mi dau seama că am avut dreptate.

“Crăciunul, vine Crăciunul!” e un cântec care sper să vă placă şi să vă aducă magia şi atmosfera sărbătorilor de iarna ca un antidot la vremurile pe care le trăim”, spune Bănică.

Foto: Antena 1Recente pe Ok! Magazine

Gisele Bündchen profimedia 0754280136 (1) jpg
Pamela Anderson, Canada 2023, Profimedia (3) jpg
Ben și Jen la Grammy PNG
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (4) jpg
Leonardo DiCaprio, Getty jpg
FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}