Ştefan Lungu a împlinit 44 de ani. Mesajul care l-a emoţionat până la lacrimi

14 decembrie, 2020
1 stefan jpg jpeg

Ştefan Lungu a ales să marcheze împlinirea celor 44 de ani într-un mod total diferit de alţi ani. Fostul prezentator recunoaşte că a trăit acest moment intens, iar asta datorită celei care i-a dat viaţă.

“44. De obicei scriu eu ceva. Am primit însă cel mai sincer mesaj. De la mama mea...

"După o şedere de câteva luni internată în spital, iată că a venit momentul mult aşteptat, să apără în sânul familiei un mic îngeraş. Toată familia era emoţionată, mai ales că pe atunci nu aveam posibilitatea să aflăm sexul copilului înainte.Tataie Frum a spus de la început că dacă e fată se va numi Ştefania, iar dacă e băiat va purta numele dânsului, Ştefan. A sosit ziua de 14 decembrie 1976, o zi de joi, însorită, cu cer senin ca sticla, dar cu ger. Zăpada sclipitoare încerca timid să se topească sub razele soarelui. Ninsese toată săptămână cu fulgi mari şi pe pârtia făcută în curtea spitalului aştepta Paul, pe o săniuţă trasă de tataie şi tati. Vestea cea mult aşteptată a sosit la ora 1:30. S-a născut un copil sănătos, cu o voce puternică, vioi.

În curte, aflând că e băiat, tataie a rostit tare: "A sosit Ştefanică! A sosit Ştefanică !Pentru mine a fost o binecuvântare, o bogăţie a familiei. După o săptămână am venit acasă, iar când am intrat pe alee, mamaie cu tataie,  care stăteau la balcon, aplaudau şi strigau în cor: <<A venit Ştefanică!>> Au fost zile minunate în copilăria ta! Aşa cum ne puteau oferi vremurile de atunci.

Am fost şi sunt mândră de tine, de realizările tale, de potenţialul tau, de optimismul şi puterea de a merge mai departe în ciuda unor piedici. Sunt mândră că eşti un tătic devotat, iubitor pentru Nati, care e sufletul tău . Azi, când serbezi 44 de ani, aş dori să fiu alături de tine, să te ţin puţin în braţe, să te mângâi, aşa cum o făceam când erai mic, şi mai ales, să mai ţin în mână mea pumnul tău, aşa cum făceam când te adormeam şi îţi puneam pe perna nelipsita batista (numita de tine "îha" în loc de cârpă). Acum îţi urez sa fii sănătos, fericit, puternic, aşa cum te ştiu, alături de Nati, Geanina şi noi!

La mulţi ani cu sănătate!’’Recente pe Ok! Magazine

Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
FotoJetLisa jpg
Thomas Anders si Dieter Bohlen de la Modern Talking GettyImages 544975907 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}