Ștefan Stan a spus prin ce a trecut: „Era să mor. Două luni mi-au mai dat...”

16 mai, 2023

Ștefan Stan, celebrul cântăreț care a câștigat show-ul „Vocea României” de la Pro TV, a trecut printr-o mare cumpănă. A fost operat de urgență din cauza unei infecții! Viața lui a fost în pericol!

stefan stan jpg

Chiar dacă mereu apare pe micul ecran cu zâmbetul pe buze, Ștefan Stan a trecut recent printr-o mare încercare. Artistul a ajuns de urgență pe masa de operație. Invitat în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, el a dezvăluit prin ce a trecut. 

„Eram în Turcia. Am suferit o intervenție chirurgicală destul de dificilă. Era să mor! Sunteți nebuni... era să mor! Vă jur! Două luni de zile mi-au mai dat. (...) Acum sunt bine. Deci am avut o intervenție, mi-am pus niște fațete și doctorul care a făcut treaba asta a greșit niște lucruri. Acele lucruri au creat o infecție pe care nimeni nu o vedea.

Și nu am văzut-o nici eu. Mă durea capul, aveam niște amețeli și mi-am dat seama că ceva se întâmplă. (...) Am trimis unui prieten de la Istanbul o radiografie...pe 10 martie i-am trimis radiografia și pe 12 m-au programat pentru operație. După 6 ore și jumătate de operație, e totul bine. Dificil moment!”, a povestit artistul. 

Supărarea lui nu ia sfârșit aici, căci Ștefan Stan și-a pierdut și tatăl. Nu erau în cele mai bune relații, însă a suferit la pierderea părintelui său. „M-am trezit cu un mesaj de la fratele meu vitreg: «a murit tata»”.

Acum, Ștefan Stan, care a câștigat primul sezon „Vocea României” în 2011, și-a propus ca anul acesta să se focuseze doar pe carieră. „O să aveți niște surprize foarte mari! Focusarea anul acesta este doar pentru evenimente și cariera mea, pentru că le-am neglijat. Am neglijat cariera și neglijând cariera, am pierdut niște lucruri și niște momente...”, a mai spus artistul, conform protv.ro

Foto: arhivă, Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg