Ştefania a apărut fără inelul de logodnă primit de la Speak la "Asia Express". Primele declaraţii, după ce s-a zvonit că s-au despărţit

14 ianuarie, 2021
10 speak si stefania nunta inel jpg jpeg

Ştefania a apărut în repetate rânduri fără inelul de logodnă de la Speak. Fanii imediat au remarcat şi au început întrebările. S-au despărţit? Cei doi au rupt logodna? Nu se mai căsătoresc aşa cum plănuiseră anul trecut? Cântăreaţa a fost cea care a lămurit toate zvonurile!

Anul trecut, în 2020, Speak şi Ştefania au participat la cea mai intensă emisiune de la Antena 1. La "Asia Express" şi-au testat limitele, au demonstrat cât sunt de puternici, dar şi de...romantici şi îndrăgostiţi unul de altul. Înainte de runda finală, Speak a cerut-o în căsătorie pe Ştefania. A ascuns tot drumul inelul ca să nu îl găsească şi, în faţa concurenţilor şi a Ginei Pistol, cântăreţul s-a pus în genunchi şi a cerut-o de soţie pe Ştefania. Ea nu s-a aşteptat la acest moment: "Nu m-am aşteptat nicio secundă să fiu cerută, nu acolo. Ştiam că la un moment dat o să facă pasul ăsta, oricum noi glumeam pe tema asta, eu spunându-i mereu că cererea în căsătorie trebuie să fie epică şi că vreau să mi-o amintesc toată viaţa, să fie wow. Şi aşa a fost, a fost surprinzătoare, imposibil de uitat. Eram foarte sigură de un lucru: oricând s-ar fi întâmplat, aş fi spus „DA“! Eram pregătită."

Speak a mărturisit pentru OK! Magazine că bijuteria nu are o poveste, dar ştie ce gusturi are viitoarea lui iubită: "Nu are o poveste anume. Eu ştiam cam ce fel de modele îi plac ei, dar singura chestie, care nu mi se întâmplă doar mie, cu siguranţă, a fost faptul că nu-i ştiam măsura şi am rugat-o pe doamna vânzătoare de la magazin să îl probeze, că mi se părea că mâna ei seamănă cu mâna Ştefaniei."

1 stefania inel de logodna de la speak 5 jpg jpeg

Ei bine, iată că acum, la aproape un an de când a primit inelul de logodnă, Ştefania a apărut fără celebra bijuterie pe deget. Speculaţiile au apărut şi ele imediat. Fanii s-au întrebat dacă a renunţat la bijuterie, dar şi la relaţia cu Speak. Dacă s-au despărţit. Aceasta a lămurit totul şi a spulberat zvonurile.

Se pare că ţine atât de mult la bijuterie încât o poartă la momente speciale. 

"Am citit şi noi acele titluri (…). Nu port inelul pentru că nu vreau să păţească nimic. S-a întâmplat să-mi cadă o piatră, am pus-o şi a căzut alta şi nu era ok. Prefer să îl port doar la ocazii speciale, în rest, e acolo. Deci nu, nu ne-am despărţit', a spus Ştefania la Antena Stars.

9 speak si stefania nunta 2 jpg jpeg

Chef Sorin Bontea o să gătească la nunta lor. Cine o să fie naşii?

"Nu ne-am gândit când o să aibă loc, dar vrem să ne gătească Sorin, aşa am şi vorbit cu el. Naşii sunt aleşi de mult, prietenii noştri Monica Munteanu şi soţul ei. Eu îmi imaginez că voi fi invitat la nunta mea, Ştefania se va ocupa, eu nu o să mă implic deloc. Adică nu chiar deloc, mai puţin."Recente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg