Stela Popescu se simte bine după operaţie

27 iunie, 2014
10347474 797775873586905 209274152561931641 n jpeg

Îndrăgita actriţă de comedie a ajuns pe mâna medicilor imediat după un spectacol susţinut duminică seara. După intervenţia chirurgicală de îndepărtare a calculilor biliari, aceasta spune că se simte bine şi speră să revină curând pe scenă.

Îndrăgita actriţă de comedie a ajuns pe mâna medicilor imediat după un spectacol susţinut duminică seara. După intervenţia chirurgicală de îndepărtare a calculilor biliari, aceasta spune că se simte bine şi speră să revină curând pe scenă. Când a urcat pe scenă, pentru a susţine spectacolul "Hohote în Herăstrău" la Teatrul Constantin Tănase, Stela Popescu nici nu-şi închipuia că pe seară va ajunge la spital, pe masa de operaţie.

image

După o criză biliară, ce se anunţa a fi ca şi cele anterioare, actriţa s-a internat la o clinică privată.

“M-am hotărât mai demult să fac operaţia,trebuia făcută, de altfel pericolul e foarte mare cu pietrele la fiere, pentru că pot migra la pancreas. Mi-a explicat doctorul tot ce trebuia făcut, m-am dus, am făcut… Mi-a fost frică, bineînţeles, oricui îi e teamă de adormirea asta totală, dar totul a mers perfect”, a declarat Stela Popescu pentru România TV, după intervenţie.

Acum, pentru că se simte bine şi că a scăpat teafără şi din această încercare, actriţa spune că va profita de faptul că trebuie să ţină regim pentru a mai scădea în greutate.

“Trebuie mâncat uşor, normal, să mai menajez puţin bila după operaţie, dar îmi face plăcere că probabil voi da şi un kilogram jos, ceea ce va fi foarte bine”, a mai spus ea.

Aceasta este a doua intervenţie chirurgicală suferită de Stela Popescu în ultimele două luni. Ea mai fost supusă unei operaţii de cataractă, făcută cu laserul.

Foto: Teatrul Constantin TănaseRecente pe Ok! Magazine

marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg
ben head PNG
HEARS3 jpg
Eva Longoria (9) jpg