Stela Popescu va deveni str─âbunic─â

27 iunie, 2016
Stela Popescu jpeg

Actri┼úa este ├«n culmea fericirii! Nepoata ei stabilit─â ├«n Germania va na┼čte ├«n cur├ónd.

image

Cea mai îndrăgită actriţă din România va deveni străbunică, după ce nepoata sa, fiica fetei sale adoptive, îi va dărui primul strănepot.

De altfel, Stela Popescu ┼či-a luat deja bilet spre Germania, unde va fi al─âturi de str─ânepotul ┼či nepoata sa.

ÔÇ×Na┼čte nepo┼úica mea. M─â voi duce ├«n Germania s-o v─âd ┼či eu. Un b─âie┼úel a┼čtept─âm. Cuscra mea este ┼čefa comunit─â┼úii rom├ónilor ├«n N├╝renberg. M─â duc ┼či cu ocazia asta acolo, ca s─â facem un spectacol pentru rom├óni. Anul trecut au fost 11.000 de spectatoriÔÇŁ, a m─ârturisit Stela Popescu la Antena Stars.

Stela Popescu a adoptat-o pe fratelui ei, Doini┼úa, care a venit ├«n Rom├ónia la v├órsta de 15 ani ┼či s-a lipit imediat de inima m─âtu┼čii ei.

"Am adoptat-o pe Doina Maximilian, fata fratelui lui, ┼či am o nepoat─â splendid─â, de asemenea. Nepoata are 27 de ani (n.r. Stanca Radu), e tot regizor de film. N-a crezut c─â va lucra tot ├«n domeniu, mi-a fost fric─â. Eu cred c─â e riscant, ca femeie. Dar p├ón─â acum a luat premii la festivalurile NexT ┼či TIFF. Acum e la Hollywood, la un curs de scenaristic─â. O s─â vin─â ┼či o s─â-mi povesteasc─â, o s─â-mi spun─â ce-a ├«nv─â┼úat. Se descurc─â foarte bine am├óndou─â, nu-mi cer ajutorul dec├ót atunci c├ónd trebuie", povestea actri┼úa ├«ntr-un interviu acordat revistei OK! ├«n 2013.

Stanca, nepoata Stelei Popescu.

Fiica Doinei, Stana, este cea care va mo┼čteni averea Stelei Popescu.

Actri┼ča de┼úine mai multe obiecte de artp, printre care li tablouri a c─âror valoare dep─â┼če┼čte mai multe mii de euro. Printre acestea se numar─â o pictur─â a celebrului ┼×tefan Luchian ┼či o alta a lui Ion Pacea, care a apar┼úinut regretatului Toma Caragiu ┼či pe care Stela Popescu a cump─ârat-o de la v─âduva acestuia.