Stella, fiica lui Antonio Banderas – “steaua” ascunsă a familiei

4 august, 2016
stella si antonio jpeg

Cu doi părinţi cât se poate de celebri în toată lumea şi o soră care le calcă pe urme în showbiz, nu e de mirare că tânăra Stella del Carmen Banderas Griffith a rămas cumva ascunsă şi aproape necunoscută. Asta, cu toate că mezina familiei, care va împlini 20 de ani pe 24 septembrie, s-a perindat pe covorul roşu în anii copilăriei sale.

Antonio Banderas cu fosta soţie Melanie Griffith şi micuţa Stella del Carmen

De fapt, blondina a jucat chiar şi-n filmul regizat de tatăl ei, cu mama sa în rol principal, “Crazy in Alabama” (1999), pe când avea doar 3 ani, şi a fost dintotdeauna răsfăţata familiei.

Stella, însoţită mereu de Dakota

Cea mai bună prietenă a Stellei a fost, de fapt, chiar sora ei vitregă, Dakota Johnson (din căsnicia lui Melanie cu Don Johnson), care a avut mereu grijă de ea şi cu care fotografii mondeni au surprins-o cel mai adesea.

Cu sora ei vitregă, Dakota Johnson

Cu toate că părinţii mezinei s-au despărţit acum doi ani, după 20 de ani de căsnicie, aceştia au fost prezenţi în viaţa fiicei lor permanent – chiar şi la absolvirea liceului, ocazie cu care actriţa de 58 de ani s-a pozat cu fetiţa ei şi cu fostul soţ, Antonio. “Mama, Stella and Papi”, cum se alintă ei.

Acum, tânăra de 19 ani studiază la Universitatea din New York, dar preferă în continuare discreţia şi intimitatea. Cu toate că nu se fereşte de paparazzi când e surprinsă cu mama sau cu sora ei mai mare – ambele celebre.

La terminarea liceului, cu mama şi papi

Dar revenind la cât de frumos a crescut fiica celor două staruri şi cât de bine a moştenit trăsăturile de invidiat ale acestora în tinereţe. Născută în Marbella, Spania, Stella del Carmen a cochetat cu actoria de mică, cum spuneam, apărând şi-n cadrul producţiei Banzai – o parodie a unui joc japonez televizat, cu provocări ridicole – în care blonda a apărut tot cu tatăl ei, prin anii 2000. Poate şi pentru că vine dintr-o generaţie de părinţi şi de bunici celebri la Hollywood – precum e şi bunica sa de mamă, Tipii Hedren (starul din filmul lui Hitchcock, The Birds).

Sora, bunica, mama şi ea

Cu toate că nu ştim dacă, în ceea ce priveşte viaţa personală, Stella e cu cineva, ce ştim sigur e că a fost cu un făt-frumos anul trecut, care a fost acceptat în familie şi de mama ei.

Unul din iubiţii Stellei - Ari - în 2015

Până una-alta, să o cunoaştem şi pe Stella din copilărie şi până azi, steaua ascunsă a familiei Banderas-Griffith!



Recente pe Ok! Magazine

Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg