Stephen Baldwin l-a dat în judecată pe Kevin Costner pentru fraudă şi înşelăciune

27 decembrie, 2010
evhr 00490658 jpeg

Baldwin îl acuză pe colegul lui de breaslă că l-ar fi înşelat în momentul în care l-a convins să-şi vândă acţiunile deţinute în compania înfiinţată de acesta, pentru a obţine un profit mai mare dintr-o afacere.

Baldwin îl acuză pe colegul lui de breaslă că l-ar fi înşelat în momentul în care l-a convins să-şi vândă acţiunile deţinute în compania înfiinţată de acesta, pentru a obţine un profit mai mare dintr-o afacere încheiată pe la spatele lui.

La începutul acestui an, prin luna aprilie, Stephen Baldwin (44) a cumpărat, împreună cu partenerul său de afaceri Spyridon Contogouris, 10% din acţiunile companiei lui Kevin Costner (55), producătoare de utilaje de depoluare a apei.

Tot în aceeaşi perioadă, platforma Deepwater Horizon a grupului British Petrolium a explodat şi s-a scufundat la 60 de kilometri de delta fluviului Mississippi, provocând o maree neagră. Criticând organizarea defectuoasă a operaţiunilor de curăţare a Golfului Mexic, Kevin Costner şi-a prezentat utilajele în faţa unei comisii a Congresului american, încercând să-şi prezinte propriile soluţii pentru stoparea scurgerii de petrol. Astfel, s-a decis ca Baldwin, Contogouris şi alţi investitori să vândă tehnologia companiei lui Costner către grupul British Petrolium, prin intermediul unui joint venture, intitulat Ocean Therapies Solution.

image

Ulterior, grupul britanic British Petrolium a achiziţionat sistemele de depoluare ce separă apa de petrol cosntra sumei de 52 de milioane de dolari, la numai o zi după ce Costner a cumpărat acţiunile deţinute de Stephen Baldwin şi de Spyridon Contagouris, pe care nu i-a informat despre încheierea contractului cu britanicii.

În aceste condiţii, Stephen Baldwin şi Spyridon Contogouris consideră că au fost păcăliţi de Cosner să îi vândă acele acţiuni, cu scopul de a obţine un profit mai mare. Ei cer acum Curţii federale din statul Louisiana daune în valoare de 3,8 şi, respectiv, 10,64 de milioane de dolari.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg