Steve Jobs a demisionat de la conducerea Apple

25 august, 2011

Grupul american Apple a anunţat miercuri demisia patronului şi cofondatorului Steve Jobs, aflat în concediu medical din ianuarie, el urmând să fie înlocuit în funcţie de Tim Cook.

Grupul american Apple a anunţat miercuri demisia patronului şi cofondatorului Steve Jobs, aflat în concediu medical din ianuarie, el urmând să fie înlocuit în funcţie de Tim Cook.

Steve Jobs avea mai multe probleme medicale, iar în 2010 a acceptat un salariu de 1 dolar pentru funcţia de CEO al Apple.

„Am spus întotdeauna că, dacă va veni ziua în care nu-mi voi mai putea îndeplini îndatoririle în calitate de director al Apple, voi fi primul care va spune acest lucru“, scrie Jobs într-o scrisoare adresată consiliului de administraţie şi comunităţii Apple. „Din nefericire, această zi a venit. Cred că zilele cele mai luminoase şi mai pline de inovaţii ale Apple urmează. Şi aştept cu nerăbdare să privesc şi să contribui la succesul său în noul meu rol. Mi-am făcut unii dintre cei mai buni prieteni din viaţă la Apple şi vă mulţumesc tuturor pentru numeroşii ani în care am putut lucra alături de voi“, a adăugat el.

Jobs, în vârstă de 56 de ani, se afla în concediu medical din ianuarie, pentru o durată nedeterminată. Cu doi ani în urmă a suferit o grefă de ficat, iar în 2004 a fost diagnosticat cu cancer de pancreas.

După anunţul demisiei, acţiunile companiei au scăzut cu peste 5%.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg