Steven Seagal, acuzat că ar fi abuzat sexual mai multe femei. Ce spune fosta soţie, Kelly LeBrock, cu care actorul a jucat în filmul "Pradă dificilă"

27 decembrie, 2021
1 seagal jpg jpeg

Timp de zeci de ani, actorul Steven Seagal şi-a cultivat o imagine total diferită de cea cu care se confruntă astăzi. A fost vedeta macho din filmele de acţiune, un expert în arte marţiale care acţionează în spiritul justiţiei, un muzician aspirant. Astăzi, mai multe femei îl acuză de viol.

Kelly LeBrock spune că îi este milă de fostul ei soţ, controversatul Steven Seagal, şi îl numeşte o tragedie de la Hollywood.

 „Îmi pare rău pentru el”, a declarat actriţa, în vârstă de 61 de ani, despre Seagal, care a fost acuzat de multe femei de comportament sexual necorespunzător de-a lungul anilor.

stanga
dreapta
2 segal1 jpg jpeg
3 segal3 jpg jpeg
4 segal5 jpg jpeg
5 segal7 jpg jpeg
6 segal6 jpg jpeg
7 segal8 jpg jpeg
8 segal9 jpg jpeg
1 seagal jpg jpeg

 „Cred că este doar o persoană foarte tristă, este ceea ce aş numi o tragedie a Hollywood-ului”, a spus ea: „Cred că a fost agresat în copilărie. Oamenii care sunt trataţi în acest fel atunci când sunt copii ajung să se piardă pe măsură ce îmbătrânesc. Îi doresc toate cele bune”.

8 segal9 jpg jpeg

Cei doi au fost căsătoriţi între 1987 şi 1996 şi au împreună trei copii, fiicele Annaliza şi Arissa şi fiul Dominic.

Seagal, în vârstă de 69 de ani, un instructor de arte marţiale devenit actor în filme de acţiune, a fost prins în mai multe scandaluri sexuale în ultimii ani În 2018, două femei l-au acuzat pe actor de agresiune sexuală - unul ar fi avut loc în 1993, iar celălalt în 2002 . Actorului nu i-au fost aduse acuzaţii, pentru că între perioada în care se presupune că s-au întâmplat şi data la care au fost raportate a trecut o perioadă lungă de timp.

Regina Simons susţine că Seagal a violat-o în 1993, când avea 18 ani. Actorul a invitat-o ​​la o petrecere la el acasă cu mai bine de două decenii în urmă. Când a ajuns nu a găsit pe nimeni altcineva acolo. Seagal i-a spus că toţi ceilalţi au părăsit petrecerea, apoi a condus-o într-un dormitor.

„A închis uşa şi s-a apropiat. A început să mă sărute pe gât şi să mă dezbrace”, a spus Simons „Eram în stare de şoc. Am fost prinsă cu garda jos. Seagal avea două ori dimensiunea mea şi de două ori vârsta mea. Nu eram activă sexual şi nu mai fusesem niciodată goală în faţa unui bărbat. Am îngheţat".

Printre lacrimi, Simons a descris cum Seagal şi-a dat jos halatul, apoi a violat-o.

 Alte unsprezece femei, printre care actriţele Jenny McCarthy, Portia de Rossi şi Julianna Margulies, l-au acuzat pe actor de comportament sexual neadecvat. De asemenea, Seagal are cetăţenie sârbă şi rusă şi este un susţinător ferm al lui Vladimir Putin. În 2018, el a fost trimisul special al Rusiei pentru legăturile umanitare din Statele Unite.

 După ce a divorţat de Seagal, actriţa a părăsit Hollywood-ul şi s-a mutat într-o fermă din California. „Mi-am făcut treaba, nu m-am gândit să fiu o doamnă drăguţă. Nu am fost niciodată impresionată de mine. Cred că sunt destul de normală”, spune Kelly.

 LeBrock şi-a început ca model şi marele ei succes a venit la vârsta de 19 ani, după ce apărut în revista Vogue. A urmat un contract cu Christian Dior şi alte reclame. Ea a apărut apoi în „The Woman in Red” alături de Gene Wilder şi comedia pentru adolescenţi a lui John Hughes „Weird Science”. După o perioadă lungă, LeBrock a revenit pe platouri şi jucat-o pe fosta soţie a unui gangster în comedia „Tomorrow’s Today”. Cu toate astea, nu este sigură că s-a întors la Hollywood pentru a rămâne.

 „Sincer, vreau doar să mă căsătoresc şi să stau acasă”, a spus ea. „Am nepoţii mei frumoşi. Viaţa mea este plină.„Am întâlnit un bărbat minunat pe care îl respect cu adevărat şi sunt îndrăgostit pentru prima dată după foarte mult timp. De asemenea, este genial. Este neurolog, unul dintre cei mai buni din ţară . Este plăcut să ai pe cineva inteligent cu care să vorbeşti”.Recente pe Ok! Magazine

Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg