Steven Seagal vrea pace, dar îi rămâne fidel lui Putin. Pe cine acuză actorul pentru situaţia din Ucraina

3 martie, 2022
6 putin3 jpg jpeg

Steven Seagal nu îl acuză pe  Vladimir Putin, cu care este prieten de 15 ani,  pentru războiul din Ucraina.

Actorul susţine că Rusia şi Ucraina formează o mare familie, dar o entitate exterioară a făcut ca cele două ţări să se avânte în luptă.

Seagal, în vârstă de 69 de ani, care a primit cetăţenia rusă în 2016, spune că speră la o „rezolvare paşnică” după ce trupele lui Putin au invadat Ucraina săptămâna trecută.

"Cei mai mulţi dintre noi au prieteni şi familie în Rusia şi Ucraina. Le văd pe amândouă ca pe o singură familie şi chiar cred că există o entitate exterioară care foloseşte sume imense de bani pe propagandă pentru a provoca cele două ţări să fie una împotriva celeilalte. Rugăciunile mele sunt ca ambele state să ajungă la o rezoluţie pozitivă, paşnică, pentru a putea trăi şi prospera în pace", spune Steven Seagal.

Comentariile au stârnit furie, mulţi acuzându-l  pe actor că a repetat replicile Kremlinului şi nu a reuşit să condamne invazia rusă. 

Segal are însă legături vechi cu Rusia. El fost numit trimis special pentru legăturile umanitare cu SUA în 2018 şi a susţinut anexarea Crimeei de către Rusia în 2014 . Ba mai mult,  actorul a spus despre Putin că este „unul dintre marii lideri ai lumii”.

Anul trecut, starul de la Hollywood s-a alăturat unui partid pro-Kremlin.

Seagal este cel mai bine cunoscut pentru filmele pe care le-a produs şi în care a jucat, în timp ce Putin, care i-a acordat cetăţenia, este un fan al artelor marţiale. În 2018, Rusia l-a însărcinat pe Seagal să îmbunătăţească legăturile umanitare cu Statele Unite, într-un moment în care relaţiile dintre cele două ţări se deterioraseră.

În calitate de reprezentant al Rusiei, Seagal a vizitat Venezuela la începutul anului trecut şi a i-a înmânat o sabie de samurai preşedintelui Nicolas Maduro. Recente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg