Steven Tyler, acuzat de abuz sexual asupra unei minore. A forțat-o să facă și avort

30 decembrie, 2022
Steven Tyler, GettyImages 1439394161 (4) jpg

Solistul Aerosmith este dat în judecată pentru abuz sexual asupra unei minore și abuz emoțional, mai ales că după ce au întreținut relații intime, fata a rămas însărcinată, iar Steven Tyler a forțat-o să facă avort.

Reclamanta este Julia Holcomb, potrivit actelor de judecată în care a intrat în posesie publicația Rolling Stone. Conform datelor oferite Tribunalului, adolescenta avea abia 16 ani împliniți când a început o relație bazată pe sex cu solistul Aerosmith în 1973, iar el avea 25 de ani.

În proces, nu este numit Tyler, ci acuzatul nr 1. Cu toate acestea, Julia Holcomb a mai vorbit în trecut despre presupusa relație cu Steven Tyler. În acest proces, femeia declară că l-a cunoscut pe muzician la un concert în Portland, căci acolo ea locuia, iar după spectacol, el a luat-o cu el la hotel.

Julia Holcomb susține că l-a informat pe artist cu privire la vârsta sa, înainte ca acesta să își satisfacă toate nevoile sexuale cu ea. Dimineața, a trimis-o acasă cu taxiul. Apoi, susține reclamanta, acuzatul a adus-o cu avionul la Seattle, și-a îndeplinit din nou toate fanteziile sexuale cu ea, și mai multe decât data trecută, apoi a trimis-o din nou acasă în Portland, tot cu avionul.

Julia Holcomb dezvăluie că Steven Tyler a devenit tutorele său legal în 1974, ca să călătorească împreună, s-o atace și s-o forțeze să ia droguri.

Artistul ar fi convins-o pe mama adolescentei să-i dea acceptul de a-i fi tutore, promițându-i că va avea grijă de ea și că o va trimite la școală.

Conform reclamantei citate de Page Six, Steven Tyler nu și-a ținut promisiunile și a luat-o în turnee, pentru a se îmbăta și droga cu ea, dar și pentru a întreține relații sexuale cu ea.

La 17 ani, fata a rămas gravidă, iar artistul a silit-o să-l avorteze pe fiul pe care îl aveau împreună. Potrivit acesteia, el i-a spus că n-o s-o mai întrețină, dacă nu avortează. După avort, relația s-a sfârșit. Julia Holcomb spune că l-a părăsit pe Steven Tyler și s-a reîntors în Portland, pentru a se căi și a duce o viață exemplară de catolică practicantă.

Reclamanta neagă povestea de iubire marcată de artist în biografia sa drept ”romantică” și o numește, mai degrabă, o relație infamă. Special sau dintr-o greșeală, numele ei apare Julia Halcomb în carte, unde este scris că părinții fetei s-au îndrăgostit de solist și i-au dat semnătură ca el să poată călători cu ea în turnee.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg