Steven Tyler: look şocant

28 octombrie, 2011
steven tyler jpeg

Solistul de 63 de ani al formaţiei Aerosmith a dat publicităţii poza lui şocantă de după accidentul de marţi, când a căzut la duş şi şi-a spart dantura. Vezi aici imaginea!

Solistul de 63 de ani al formaţiei Aerosmith a dat publicităţii poza lui şocantă de după accidentul de marţi, când a căzut la duş şi şi-a spart dantura.

Intrat în legătură directă prin telefon cu Matt Lauer, gazda emisiunii „The Today Show”, de la NBC, Steven a vrut să lămurească situaţia, negând zvonurile că accidentul care i-a învineţit faţa s-a produs pentru că era beat sau drogat. Nu că acestea n-ar fi fost îndreptăţite, de vreme ce Tyler s-a luptat toată viaţa cu dependenţele, internându-se prima dată la dezintoxicare în 1984. De data aceasta, spune el, nu a fost însă vorba de aşa ceva. „Am intrat la duş arătând ca Baryshnikov şi am ieşit semănând cu boxerul Leon Spinks”, a declarat Steven despre episodul din camera de hotel din Paraguay.

„Sincer, am leşinat... Am căzut chiar pe faţă, m-am trezit cu apa curgând pe mine, fără să ştiu unde naiba mă aflu”, a explicat artistul. „Făcând parte dintr-un program special”, a adăugat el, referitor la lupta lui cu dependenţele, „am ieşit în faţă cu problemele mele, tocmai pentru a le lămuri. Faptul că oamenii cred acum că am avut o recidivă e absolut normal. Mă deranjează un pic, e adevărat, dar trebuie să trăiesc cu asta pentru tot restul vieţii mele”. Miercuri, Steven a revenit pe scenă, acoperindu-şi vânătăile cu fond de ten, pentru a-şi respecta contractul, oferind un show incendiar publicului din Paraguay.

image

Foto: NBC Today, ReutersRecente pe Ok! Magazine

ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg