Ştiai c-au jucat în telenovele?

21 aprilie, 2011

La Hollywood, anii ‛80 au fost anii de glorie ai telenovelelor. Iar dacă răsfoim albumul cu personaje din aceste seriale siropoase, vom descoperi figuri foarte populare în zilele noastre.

La Hollywood, anii ‛80 au fost anii de glorie ai telenovelelor. Iar dacă răsfoim albumul cu personaje din aceste seriale siropoase, vom descoperi figuri foarte populare în zilele noastre.

Ricky Martin

Kiki, aşa cum este alintat de apropiaţi, a fost cunoscut mai întâi sub numele Miguel Morez, angajat la „General Hospital“. “Ce-mi place la un personaj de telenovelă este că nu poţi ştii niciodată sigur ce i se va întâmpla în episodul următor”, spunea atunci Ricky. După doi ani, portoricanul a părăsit showul pentru a juca în piesa „Mizerabilii“, pe Broadway.

John Stamos

“Când aveam 18 ani am început să joc în serialul General Hospital, dar, în acelaşi timp, încă mai serveam burgeri la restaurantul tatălui meu. Nu mă lasă să renunţ!“, îşi aminteşte John Stamos despre începuturile lui în telenovele, în 1981. Actorul a petrecut doi ani pe platourile acelei producţii, înainte să devină unchiul Jesse din sitcomul de familie „Casa plină“. După ce şi acel show a fost scos din grila de programe, John a plecat în turneu cu băieţii de la Beach Boys, a jucat pe Broadway şi, cel mai recent, a aterizat din nou pe holurile unui spital, „ER“, interpretându-l pe cuceritorul Dr. Gates.

Ryan Phillippe

La vârsta de 17 ani, fostul soţ al lui Reese Witherspoon a interpretat primul adolescent gay dintr-o telenovelă, în serialul „One Life to Live“. Amintindu-şi de acea experienţă, Phillippe a declarat: “Când am participat la castingul pentru rolul Billy, nu ştiam că acesta este homosexual. Iar când mi-au spus, nu am comentat nimic, deşi în sinea mea eram şocat.” După acel rol epuizant, Ryan a trecut la producţii mai grele precum „Cruel Intentions“ sau „Crash“.

Demi Moore

Se pare că toate marile vedete au făcut practică cu o interpretare în serialul „General Hospital“! Astfel, în 1982, o Demi Moore de 19 ani obţinea rolul lui Jackie Templeton, o jurnalistă care avea o aventură cu atrăgătorul doctor Luke Spencer. Iar viitorul soţ al actriţei, Ashton Kutcher, sigur nu putea fi prea gelos pe chimia dintre cele două personaje: actorul avea doar 4 ani pe-atunci.