Ştiai că Ellen DeGeneres are un frate care-i face concurenţă? El era considerat cel amuzant din familie!

19 martie, 2019

Pe Ellen o ştie o lume întreagă datorită show-ului TV care-i poartă numele şi care este cunoscut pe tot mapamondul, însă fratele ei, la fel de plin cu umor ca ea, nu se bucură de aceea notorietate ca faimoasa moderatoare TV. Cine este fratele lui Ellen DeGeneres şi care este povestea lui de viaţă?

Vance DeGeneres este cu trei ani mai mare decât celebra lui soră şi culmea e că activează tot în showbiz, iar succesnul nu l-a ocolit nici pe el. Vance este actor, comic, muzician, producător şi scenarist, iar cariera lui din showbusiness se întinde deja pe mai mult de patru decenii, el agonisind, în tot acest timp, o avere netă de 8 milioane de dolari.

Cei doi fraţi, în copilărie

10 ei jpg jpeg
stanga
dreapta
5 gettyimages 163532936 jpg jpeg
8 gettyimages 151241967 jpg jpeg
9 22 jpg jpeg
10 ei jpg jpeg

Multi-talentatul frate al lui Ellen a fost caporal în anii ’70, în cei doi ani cât a stat în Marina americană, înainte de-a intra în entertainment. Când s-a întors acasă, adică în New Orleans, Vance a devenit muzician (cântând la chitară în trupa The Cold), în tot acest timp fiind şi gazda unei emisiuni radiofonice denumită New Wave New Orleans.

Cu formaţia din care făcea parte, DeGeneres ajunsese să susţină 150 de spectacole anual, în anii lor de glorie. Iar acest lucru a fost constatat şi de sora lui mai mică: “Erau destul de cunoscuţi în New Orleans şi făceau un show incredibil pe scenă”, a declarat, pe la mijlocul anilor ’80, Ellen, care a ţinut să adauge: “Sunt o soră atât de mândră!”  

1 fotojet 12 jpg jpeg

Tot prin anii ’80 a făcut Vance o mişcare care avea să-i ducă întreaga sa carieră la un nivel superior. S-a mutat în Los Angeles, unde şi-a găsit alte trupe cu care să se prezinte pe scenă – de la House of Schock la Cowboy Mouth. În momentul de faţă, fratele mai mare al lui Ellen este membru în formaţia folk-pop The Lightjackets, dar până să ajungă aici s-au petrecut multe în cariera lui bogată.

Ceea ce puţină lume ştie este că Vance era considerat cel amuzant în familia DeGeneres. Asta cel puţin până să devină Ellen un nume cunoscut în stand-up. El a fost cel care i-a deschis surorii sale gustul pentru comedie. A găzduit, în anii de început ai carierei lui, câteva show-uri în care a apărut pe scenă şi Ellen. “Eu şi fratele meu, Vance, am moştenit simţul umorului de la tatăl nostru”, a recunoscut ea calitatea de bază a fratelui ei mai mare.  

gettyimages 483217422 jpg jpeg

De fapt, cei doi fraţi şi-au deszvoltat cariera în showbiz în tandem. Vance a devenit, la un moment dat, scenarist la Ellen Show şi a şi scris monoloagele pe care sora lui le-a spus de pe scena Oscarurilor, în 2007 şi 2014, când a fost gazda principală a ceremoniei de decernare a celor mai râvnite premii de la Hollywood.

DeGeneres a devenit apoi producătorul executiv al unor filme precum Crazy, Stupid, Love şi The Incredible Burt Wonderstone.

Alături de soră şi cumnată, la cea de-a doua nuntă a sa

9 22 jpg jpeg

În ceea ce priveşte viaţa sa personală, Vance se află la al doilea mariaj al său. După căsnicia de scurtă durată din anii ’90, fratele lui Ellen a mai dat o şansă mariajului în august 2013, când şi-a legat destinul de cel al actriţei şi fotografului Joanna DeGeneres. Printre invitaţii VIP de la nunta celor doi s-au numărat sora lui, bineînţeles, care a venit însoţită de soţia ei, Portia de Rossi, dar şi Steve Carell, un prieten de familie.

După patru decenii petrecute la Hollywood în calitate de comic, scenarist, producător în televiziune, film şi muzică, Vance s-a întors, în ianuarie 2019, la una dintre marile lui iubiri, radioul, producând emisiunea Have You Heard The One About.Recente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg