Ştiai că Heidi Klum este brunetă?

20 mai, 2012
563853195 jpeg

Când spui Heidi Klum te gândeşti la blonda sexy care atrage toate privirile. Totuşi, fotomodelul german nu a fost întotdeauna blondă, părul ei natural fiind brunet.

Când spui Heidi Klum te gândeşti la blonda sexy care atrage toate privirile. Totuşi, fotomodelul german nu a fost întotdeauna blondă, părul ei natural fiind brunet. Într-un interviu recent, manechinul povesteşte de ce a ales să rămână blondă.

„Unul dintre primele mele contracte importante a fost pentru o campanie a parfumurilor Givenchy. Ei voiau o blondă, cu ochi albaştri aşa că m-au făcut blondă şi mi-au pus lentile de contact, ceea ce era un lucru neobişnuit atunci. Îmi lua o veşnicie să îmi pun lentilele şi să mi le scot“, a declarat ea pentru thecelebritycafe.com.

image

Şi totuşi, după primul contract în care a trebuit să fie blondă, ea a revenit la culoarea ei naturală. Transformarea permanentă s-a petrecut după ce fotograful Gilles Bensimon i-a cerut să fie blondă când a apărut pe coperta revistei „Elle“.

La întrebarea dacă blondele se distrează mai bine, Heidi Klum a răspuns: „Nu ştiu dacă blondele se distrează mai bine, dar cu siguranţă ies mai mult în evidenţă. Cred asta pentru că ochiul este atras natural de lucrurile strălucitoare şi mai puţin de cele întunecate“, a explicat ea.

Foto: TwitterRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg