Ştiai că Smiley are un frate? Iată cum arată Filip, cu ce se ocupă şi cât de apropiat este de artist

19 iunie, 2019
1 filip fratele lui smiley jpg jpeg

Smiley este cunoscut de o ţară întreagă, fiind unul dintre cei mai iubiţi artişti din România, însă puţini sunt cei care ştiu că artistul are un frate mai mic.

Pe numele real Andrei Tiberiu Maria, Smiley şi-a implicat şi familia în afaceri, astfel că fratele lui, Filip Maria, este manager la HaHaHa Production, casa de producţie pe care Smiley o are cu producătorul şi compozitorul Şerban Cazan.

Filip, fratele lui Smiley, este născut pe 25 aprilie 1990 şi este foarte apropiat de artist, iar în urmă cu o lună, atunci când Smiley a organizat „Music Journey“, cea mai importantă  sesiune muzicală privată din România, Filip a apărut în public.

„Lucrăm în una dintre cele mai frumoase şi aducătoare de emoţii industrii din lume. Muzica nu are graniţe pentru ascultători şi nu trebuie să aibă nici pentru cei care o fac şi o produc. Astfel, odată cu #MusicJourney, muzica nu mai are graniţe nici pentru HaHaHa Production. O întâlnire între creatorii de muzică de la Ha şi cei din America, UK sau Norvegia care au făcut muzică de succes mondial pentru cei mai mari artişti ai lumii este un eveniment teribil de important atât pentru noi, cât şi pentru întreagă industrie românească cu care aceşti creatori vor intră în contact când vor veni la noi în ţară“, spunea Filip Maria, fratele lui Smiley.

2 filip fratele lui smiley 2 jpg jpeg

În urmă cu un an, jurnaliştii de la Click scriau că Filip este total schimbat şi că a slăbit 20 de kilograme. „M-am tonifiat foarte mult. M-am apucat de nişte exerciţii de sport, online, pe care le fac singur acasă. Lucrez doar cu greutatea corpului şi atât. Le fac luni, miercuri şi vineri. Nu ţin nici un regim alimentar, nici o dietă. Fac doar sport, pur şi simplu. Anul acesta am lucrat mai mult pe partea de tonifiere, dar procesul este destul de lung, durează de doi ani şi eu, în tot acest timp, am dat jos 20 kg. Lucrez de trei ori pe săptămână, dimineaţa. Indiferent unde sunt, fac aceste exerciţii, care durează 23 de minute. Trebuie doar să ai voinţă şi le urez succes celor care vor să se apuce. Trebuie să te încurajezi zi de zi că poţi să faci şi azi, şi mâine şi în fiecare zi în care ţi-ai propus. La ora 8 trebuie să te apuci. Mă trezesc în fiecare dimineaţă la 6, îmi fac toate tabieturile şi apoi, exerciţiile“, spunea atunci fratele lui Smiley.

Mai multe fotografii cu Filip, fratele lui Smiley, pot fi văzute în GALERIA FOTORecente pe Ok! Magazine

Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}