Ştiaţi că Andra are un frate? Săndel este tot artist şi are o relaţie specială cu artista: „Era duşmanul nostru“

25 aprilie, 2019
1 sandel andra si aurora mihai 1 jpg jpeg

Ea este una dintre cele mai cunoscute artiste din ţara noastră, având milioane de fani, însă puţini sunt cei care ştiu că Andra îi datorează aproape totul fratelui ei mai mare, Săndel Mihai, şi tatălui lor.

Chiar dacă acum talentul Andrei este incontestabil, atunci când artista era doar un copil era susţinută foarte tare doar de familia ei. Iar Săndel o ducea la toate festivalurile de muzică, mai ales pentru că el este tot cântăreţ, însă de muzică populară. Cariera lui este una foarte lungă, de peste 20 de ani, Săndel debutând în lumea muzicală la vârsta de 5 ani, însă acum el se recomandă ca fratele Andrei, deoarece sora lui mai mică l-a depăşit în notorietate.

La finalul anului 2017, Săndel Mihai şi soţia lui, Aurora, care este tot cântăreaţă de muzică populară, au susţinut mai multe concerte în SUA şi Canada, iar pe afişe, în dreptul numelui artistului, într-o paranteză, era scris „fratele Andrei“. Profitând de faptul că fac parte dintr-o familie de artişti, în urmă cu mai mulţi ani, Andra, Săndel şi Aurora au lansat împreună un album muzical, intitulat „O familie populară“.

3 andra aurora si sandel mihai jpg jpeg
stanga
dreapta
2 600x600bf png png
3 andra aurora si sandel mihai jpg jpeg
4 aurora si sandel mihai 1 jpg jpeg
5 aurora si sandel mihai jumatatea vietii 182 jpg jpeg
6 contact nunta sandel aurora mihai andra pret tarif onorariu impreariat zile localitati banchet serbari sarbatori aniversari jpg jpeg
7 maxresdefault jpg jpeg
8 r 11157252 1510925342 5636 jpeg jpg jpeg
9 sandel mihai bebe mihu 3dus est jpg jpeg
1 sandel andra si aurora mihai 1 jpg jpeg
11 sandel mihai jpg jpeg

În 2018, Aurora şi Săndel Mihai au vorbit despre relaţia specială pe care o au cu Andra, afirmând că atunci când artista avea doar 10 ani, îi şantaja pentru că nu o luau cu ei în oraş.

„Andra era duşmanul nostru. Ne pâra şi trebuia să mă feresc de ea. Ea voia să meargă cu noi la suc, ea avea 10 ani, şi noi spuneam cum să o luăm, să stea acasă. Şi ea cică: nu-i nimic, dar când vă prind vă spun mamei şi tatălui că v-aţi pupat“, au spus Aurora şi Săndel Mihai la Antena 1.

Mai multe fotografii cu Săndel Mihai, fratele Andrei, pot fi văzute în GALERIA FOTORecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg