Ştie să le cucerească pe toate femeile Lopez! Ben Affleck a filmat o reclamă alături de mama lui Jennifer

1 septembrie, 2021
1 j lo si guadalupe rodriguez1 jpg jpeg

Ben Affleck are o afinitate pentru femeile din familia Lopez. Pe Jennifer o iubeşte, iar pe viitoarea soacră o integrează în proiectele sale.

Ne amintim imaginile paparazzi în care Ben şi Guadalupe au fost surprinşi la casino în Las Vegas. Ei filmau de zor pentru acest spot publicitar, unde apar vedete precum Shaquille O’Neal, Melvin Gregg şi alţi entuziaşti ai pariurilor sportive, Ben Affleck însuşi, dar şi mama lui J Lo, Guadalupe Rodríguez.

Prietenii o strigă ”Lupe” şi chiar aşa apare în reclamă: În spotul lansat luni, Rodríguez, care s-a născut în 1945 în Puerto Rico, se distrează la slot-uri. „Haide, Lupe! Hai, fată, că poţi! Ca la slot-urile din St. Louis”, îşi spune ea. Iar Ben se întreabă misterios: ”Hmmm, St Louis?”

Mama lui Jennifer Lopez, Guadalupe Rodríguez, este prezenţa neaşteptată din acest video, spot publicitar regizat de Ben Affleck pentru WynnBET, o aplicaţie de pariuri sportive şi iGaming de la Wynn Resorts.

În timp ce Jennifer a făcut furori la Veneţia, la evenimentul organizat de faimoasa casă de modă D&G, mama ei se bucură de ieşirea pe piaţă a clipului pentru care şi ea a contribuit.

Ben este în relaţii foarte bune cu Guadalupe Rodríguez, încă de la prima încercare pe care a avut-o cu fiica ei, în urmă cu 17 ani. Acum cei doi trăiesc o poveste de iubire mult mai înţeleaptă, dar se adoră ca doi adolescenţi, mărturie fiind imaginile în care adesea au fost surprinşi nedezlipiţi, sărutându-se, ţinându-se de mână, totul culminând cu frumoasa escapadă romantică pe iaht organizată de actor de ziua divei.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg