Ştie să le cucerească pe toate femeile Lopez! Ben Affleck a filmat o reclamă alături de mama lui Jennifer

1 septembrie, 2021
1 j lo si guadalupe rodriguez1 jpg jpeg

Ben Affleck are o afinitate pentru femeile din familia Lopez. Pe Jennifer o iubeşte, iar pe viitoarea soacră o integrează în proiectele sale.

Ne amintim imaginile paparazzi în care Ben şi Guadalupe au fost surprinşi la casino în Las Vegas. Ei filmau de zor pentru acest spot publicitar, unde apar vedete precum Shaquille O’Neal, Melvin Gregg şi alţi entuziaşti ai pariurilor sportive, Ben Affleck însuşi, dar şi mama lui J Lo, Guadalupe Rodríguez.

Prietenii o strigă ”Lupe” şi chiar aşa apare în reclamă: În spotul lansat luni, Rodríguez, care s-a născut în 1945 în Puerto Rico, se distrează la slot-uri. „Haide, Lupe! Hai, fată, că poţi! Ca la slot-urile din St. Louis”, îşi spune ea. Iar Ben se întreabă misterios: ”Hmmm, St Louis?”

Mama lui Jennifer Lopez, Guadalupe Rodríguez, este prezenţa neaşteptată din acest video, spot publicitar regizat de Ben Affleck pentru WynnBET, o aplicaţie de pariuri sportive şi iGaming de la Wynn Resorts.

În timp ce Jennifer a făcut furori la Veneţia, la evenimentul organizat de faimoasa casă de modă D&G, mama ei se bucură de ieşirea pe piaţă a clipului pentru care şi ea a contribuit.

Ben este în relaţii foarte bune cu Guadalupe Rodríguez, încă de la prima încercare pe care a avut-o cu fiica ei, în urmă cu 17 ani. Acum cei doi trăiesc o poveste de iubire mult mai înţeleaptă, dar se adoră ca doi adolescenţi, mărturie fiind imaginile în care adesea au fost surprinşi nedezlipiţi, sărutându-se, ţinându-se de mână, totul culminând cu frumoasa escapadă romantică pe iaht organizată de actor de ziua divei.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg