Stil de vedetă: Mihaela Rădulescu, glam diva!

17 noiembrie, 2014

Mihaela Rădulescu este una dintre vedetele care nu-şi arată vârsta şi să se reinventează constant. Deşi au existat zvonuri privind unele operaţii estetice pe care aceasta şi le-ar fi făcut în ultimul timp, Mihaela le-a negat pe toate.

Mihaela Rădulescu este una dintre vedetele care nu-şi arată vârsta şi să se reinventează constant. Deşi au existat zvonuri privind unele operaţii estetice pe care aceasta şi le-ar fi făcut în ultimul timp, Mihaela le-a negat pe toate.

Dacă aspectul său fizic a suferit oareşcare transformări, un lucru a rămas la fel: stilul vestimentar. De câţiva ani, Mihaela Rădulescu s-a lăsat pe mâna bunei sale prietene, stilista Dana Budeanu, care îi alege ţinute curajoase, sexy şi cât mai tinereşti.

De multe ori, Mihaela Radulescu a afirmat că nu este de acord cu dietele drastice, înfometarea sau cu pastilele de slăbit ca metode de a scăpa de kilogramele nedorite. Ea susţine că alimentaţia corectă este ceea ce o ajută să aibă silueta perfectă chiar şi la cei 45 de ani ai săi. Iar ţinuta aceasta este dovada că Mihaela Rădulescu ştie ce face. Îmbrăcată cu o pereche de colanţi negri şi cu un sacou cu umeri supradimensionaţi, vedeta are un look tineresc şi cool.

Click pe următoarea!

Şi rochia albă i-a venit de minune juratei de la Românii au talent. Chiar dacă a optat pentru rochia aceasta elegantă cu franjuri, Mihaela nu a renunţat la brăţările sale, despre care spune că-i poartă noroc.

Rochia roşie purtată de vedetă într-una dintre ediţiile emisiunii, în cadrul căreia este jurat, dovedeşte încă o dată că Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai sexy vedete din România. Mamă a unui băieţel în vârstă de 10 ani, Mihaela are o siluetă de invidiat.

Adeptă a sporturilor, Mihaela susţine un stil de viaţă activ şi o viaţă disciplinată, în care nopţile pierdute sau consumul de alcool nu-şi au locul. Aceasta pare să fie reţeta de succes a tinereţii fără bătrâneţe, căci deşi ţinuta aceasta este specifică tinerelor de 20 de ani, Mihaela o poartă ireproşabil.

Nici ţinuta aceasta extrem de colorată nu-i vine rău Mihaelei. Rochia mulată îi dezvăluie vedetei trupul parcă sculptat. Nu-i de mirare că are o relaţie de lungă durată cu un bărbat mai tânăr decât ea cu 11 ani.



Recente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg