Stilul Victoria Beckham: Cum a evoluat Posh de la "fata picantă" la un icon al modei

25 februarie, 2015
victoria beckham 1997 jluk230107m 001 jpeg

Vă amintiţi de Girl Power? Este acea putere care a ajutat-o pe Victoria să se menţină la înălţime, prima dată în muzică, apoi în modă. „Fac ceea ce fac pentru că vreau ca femeile să se simtă bine în pielea lor şi puternice“, declară azi

Am urmărit parcursul Victoriei Beckham din anii în care era cea mai sexy Spice Girl până în prezent, când a ajuns un nume important în lumea modei.

Vă amintiţi de Girl Power? Este acea putere care a ajutat-o pe Victoria să se menţină la înălţime, prima dată în muzică, apoi în modă. „Fac ceea ce fac pentru că vreau ca femeile să se simtă bine în pielea lor şi puternice“, declară azi o Victoria ajunsă la 40 de ani. Cu 336 de milioane de dolari în bancă, sumă care creşte pe zi ce trece, Victoria are toate şansele să-l depăşească în materie de câştiguri pe faimosul ei soţ retras din activitate, David Beckham. Cu toate acestea, succesul de care se bucură în ultima vreme Victoria nu le afectează mariajul, dimpotrivă, ea şi David sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată, anul trecut aniversând nu mai puţin de 15 ani de căsnicie. „Sunt foarte mândru de ea, de reuşitele ei. De la una dintre membrele Spice Girls, cea mai de succes formaţie de fete din lume, să ajungă un nume respectat în lumea modei e ceva care nu se întâmplă peste noapte“, declară David.

Începuturile Posh

Înainte de succesul în lumea modei, au fost vremurile în care Victoria era regina topurilor muzicale, împreună cu colegele ei din Spice Girls. „Prima rochie pe care am purtat-o în videoclipurile formaţiei, despre care toată lumea credea că este Gucci, era, de fapt, de la Miss Selfridge. Nu-mi puteam permite o rochie mini de la Gucci, iar cei de la Virgin Records cu siguranţă nu mi-ar fi cumpărat una“, mărturiseşte Vic.

Cu toate acestea, vedeta nu-şi reneagă trecutul. „Respect ce am făcut atunci, iar când îmi aduc aminte, am o stare de bine. Am obţinut ceva incredibil. Am vândut 52 de milioane de albume!“ Iar Posh încă mai câştigă 1,4 milioane de dolari pe an din drepturi de autor. Nu-i rău pentru cineva despre care se spunea că este fata Spice care nu poate cânta. Şi-a mai câştigat ceva! Pe David Beckham, care s-a îndrăgostit de ea după ce a văzut-o în 1996, în clipul Say You’ll Be There. Un an mai târziu, o invita să-l urmărească jucând un meci pentru echipa lui de atunci, Manchester United. „Nu prea ştiam cine e, dar cred în dragoste la prima vedere. Mi-am întâlnit perechea în David. Nu ştia nici el prea multe despre mine şi a cumpărat nişte reviste, să caute informaţii. A aflat că-mi place Prada. Aşa că a mers şi şi-a cumpărat pantaloni Prada, pantofi Prada, o bluză şi o jachetă Prada. Erau toate în nuanţă albastru închis, iar el arăta foarte şic“, îşi aminteşte Victoria. Cei doi s-au logodit în 1998, s-au căsătorit în 1999, iar un an mai târziu, proaspăta doamnă Beckham a părăsit formaţia Spice Girls.

De la Spice Girls la mogul fashion

„Obişnuiam să port haine cu care să ies în evidenţă, dar nu şi acum. Nu simt că mai am ceva de demonstrat“, spune Victoria.

image

Foto sus, Victoria în anul 1997.

Click pe următoarea!

Victoria şi David, tineri şi sexy în 2001.

Click pe următoarea!

Posh Spice în 2003.

Un stil mai degrabă vulgar, în 2005.

Click pe următoarea!

Cu o tunsoare şi o nuanţă de păr noi, în 2007.

Sexy, dar decentă, în anul 2010.

Click pe următoarea!

Lady like, în anul 2011.

O Victoria în croieli mai îndrăzneţe, în 2013.

Click pe următoarea!

Cu un stil cool, dar fără să încerce să iasă prea mult în evidenţă, în 2014.

Text: Amber Bramble & Jenny Haward/OK! Australia. Foto: guliver/getty images/rex features/splash news, Hepta, Arhiva adhRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg