Știm când va urca Céline Dion pe scenă! Ce moment special a ales pentru marea ei revenire

25 iulie, 2024

Așa cum a promis, artista de origine canadiană va reveni pe scenă și asta chiar foarte curând, în cadrul unui eveniment de maximă audiență.

Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg

Cântăreața canadiană și-a impresionat profund fanii atunci când le-a promis că, indiferent ce sacrificii va trebui să facă, va urca pe scenă. Ei bine, avem acum și marele răspuns la întrebarea când va fi marea ei revenire în lumina reflectoarelor: Céline Dion va cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 de la Paris din 26 iulie.

Acesta va fi și primul ei spectacol de când a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide. Iată de ce este și cea mai așteptată prestație a sa!

Potrivit celor de la E! Entertainment, Céline Dion a aterizat deja în Europa înainte de începerea Olimpiadei de vară. De fapt, ea a fost văzută în fața hotelului Royal Monceau din Paris chiar de marți, 23 iulie, semnând autografe și salutându-și fanii. Iar ieri s-a fotografiat la Luvru, după cum ne-a lăsat și pe noi să vedem, via Instagram.

Cele mai noi zvonuri de la Paris dau ca sigură un duet la final de program între Céline Dion și Lady Gaga, posibil pe o melodie celebră a lui Edith Piaf, atât de reprezentativă pentru Franța.

Dar, în timp ce detaliile despre prestația ei sunt ținute în secret, cu siguranță toate pregătirile au în vedere implicația acestei noi apariții a ei, motiv pentru care întreaga sa echipă depune toate eforturile pentru a oferi publicului o seară de neuitat cu diva în vârstă de 56 de ani - mai ales după ce ea însăși a vorbit despre cât de mult a însemnat pentru ea încurajarea fanilor în ultimii ani.

„Pentru o lungă perioadă de timp - pentru atât de mulți ani - am simțit dragostea și sprijinul fanilor mei din întreaga lume”, a declarat Céline Dion pentru E! News în iunie. „Ei m-au ajutat să ajung unde sunt astăzi”. Dar, în ciuda perioadei dificile de după aflarea diagnosticului, interpreta hitului „My Heart Will Go On” își menține atitudinea pozitivă. „Nu este vorba despre a alege ceea ce ai”, a spus ea. „Este vorba de a face față la ceea ce se întâmplă”.

Céline Dion, ajutată și de fiii săi, René-Charles (23) și pe gemenii Nelson și Eddy (13), și-ar fi pregătit marea revenire pe tot parcursul bolii sale. „Așa cum văd eu lucrurile, am două opțiuni: fie mă antrenez ca un atlet și muncesc foarte mult, fie mă deconectez și s-a terminat, stau acasă, îmi ascult cântecele, stau în fața oglinzii și îmi cânt singură”, a declarat ea pentru „Vogue Franța”.

Totodată, se aude că Céline Dion va reveni și cu o serie de concerte excepționale la Las Vegas.

FOTO: Laura Gilli/Instagram



Recente pe Ok! Magazine

 Jennifer Lopez la premiera filmului Unstoppable de la Toronto   FOTO Instagram (4) jpg
Tily Niculae, FOTO Sorin Stana, OK Romania (1) jpg
Oana Niculescu Mizil la 40 de intrebari cu Denise Rifai la Kanal D png
Andreea Vasile si Bogdan Albulescu 2 JPG
FotoJet Georgina jpg
Nicole Kidman, GettyImages (8) jpg
Chef Florin Dumitrescu   Pro TV (1) jpg
Alin Oprea la podcastul lui Adrian Artene (2) png
Jennifer Lopez, Ben Affleck, GettyImages jpg
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Lady Gaga cu logodnicul Michael Polansky la Festivalul de Film de la Venetia   GettyImages 2170224886 jpg
Alina Puscau la nunta Printesei Martha Louise cu Durek Verret   Instagram 2 jpg
Brad Pitt și a adus iubita pe red carpet, GettyImages (5) jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Larisa Iordache si Cristian Chirita  FOTO Sorin Stana, OK Romania (5) jpg
Angie, GettyImages jpg
FotoJet (37) jpg