Ştim ce a făcut vara asta! Cum arată viaţa de femeie singură a lui Adele? Există distracţie după divorţ!

14 august, 2019
13 srfgaerfarf jpg jpeg

În aprilie şi-a anunţat divorţul de tatăl copilului ei, iar, în iunie, a făcut ultima postare pe contul ei de Instagram. Abia acum, în august, a revenit cântăreaţa în spaţiul online şi ne-a pus pe toţi la curent cu viaţa ei actuală. Ce a făcut vedeta toată vara asta?

După cum era de aşteptat, divorţul de Simon Konecki a avut un impact major asupra ei, însă Adele dă semne tot mai evidente că îşi revine după eşecul sentimental trăit recent. Pe 11 august, vedeta de 31 de ani a făcut public programul de voie pe care l-a avut încă de la începutul verii.

f jpg jpeg

Cântăreaţa britanică a postat o serie de fotografii cu expediţii în aer liber pe care le-a făcut vara aceasta. Însoţită de prieteni, Adele s-a căţărat pe munţi, a făcut drumeţii şi s-a distrat de minune în jurul unor focuri de tabără. În alte fotografii, artista s-a amuzat teribil jucându-se cu pletele ei rebele sau strâmbându-se la camera de fotografiat.

Alte activităţi ale vedetei au inclus relaxarea pe o barcă şi scăldatul în apă. “Vara 2019” a denumit Adele o imagine care reprezintă la fix starea pe care o are în acest moment – se concentrează pe ea şi nevoile ei de recuperare după divorţul de tatăl lui Angelo (6).

12 5 jpg jpeg

Post-separarea de soţ, Adele şi-a propus să-şi petreacă timpul făcând tot felul de lucruri plăcute ei. “Vârsta de 31 de ani o voi petrece toată în beneficiul meu. Pentru prima dată într-un deceniu întreg, mă pregătesc să simt cu adevărat lumea din jurul meu şi să privesc în sus”, a dezvăluit ea la scurt timp după ce luase decizia de-a fi liberă.

5 h jpg jpeg

“Fiţi buni cu voi înşivă, oameni buni, luaţi-o uşurel, lăsaţi telefoanele deoparte şi râdeţi din toată inima, profitaţi de toate oportunităţile oferite de viaţă!”, a continuat vedeta lecţia de viaţă învăţată pe propriul suflet.

“Să învăţaţi CU ADEVĂRAT să vă iubiţi pe voi înşivă, asta e cheia, eu mi-am dat seama că asta e mai mult decât suficient”, a conchis Adele.   

foto - Instagram AdeleRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate