Sting şi soţia sa, Trudie, intimi în faţa tuturor

2 august, 2017
Exclusif   Soirée au VIP Room à Saint Tropez jpeg

Dacă unele celebrităţi se tem să se afişeze în ipostaze amoroase alături de partenerii lor de viaţă în public, cântăreţul Sting şi soţia sa, Trudie Styler, n-au nicio problemă. Ceea ce ne bucură foarte tare!

Sting şi soţia sa, Trudie Styler

Sunt căsătoriţi din anul 1992, au patru copii şi sunt mai fericiţi ca oricând. Nu, nu e un basm de necrezut, ci povestea de succes a cuplului Sting & Trudie Styler. Cei doi au vorbit des şi deschis despre viaţa lor de cuplu şi chiar despre sex, demonstrându-le tuturor ce înseamnă fericirea şi iubirea într-un cuplu longeviv.

Au o relaţie perfectă

Sting şi Trudie sunt un adevărat model! Cei doi au fost surprinşi de paparazzi zilele trecute pe când se distrau într-un club de noapte din Saint Tropez. Dezinvolţi şi pasionali, cei doi au dansat, s-au sărutat şi le-au oferit tuturor celor din jur ocazia să vadă cum se comportă doi oameni care se iubesc chiar şi după 25 de ani de căsătorie.

Pasionali în club

Sting (65) era îmbrăcat casual, într-o pereche de blugi şi un tricou cu dungi, în timp ce doamna Styler purta o rochie extrem de sexy, fluidă, cu un croi care îi punea în evidenţă silueta perfectă de care se bucură la cei 63 de ani.

Amintim că, în trecut, cei doi admis că practică yoga, sexul tantric şi sunt prezenţi des la petreceri de swingeri şi-n cluburi de streaptese. ”Sexul tantric este un act spiritual. Nu ştiu o altă metodă  mai pură şi bună de a-ţi exprima iubirea unul faţă de altul decât făcând asta (n.r. sex tantric).”, declara Sting acum câţiva ani.

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}