Ştiriste la apă! Cum se răcoresc cele mai sexy prezentatoare TV

8 august, 2017
stiriste jpeg

Le vedem aproape în fiecare zi la televizor în spatele pupitrului de ştiri, ori prezentând vreo emisiune, îmbrăcate office şi gata să ne pună la curent cu cele mai noi informaţii din sectorul politic, social, economic, monden, ori din sport. Ele sunt cele mai populare ştiriste şi s-au lăsat fotografiate în viaţa de zi cu zi, cu cât mai puţine haine.

Anca Lungu

Prezentatoarea de la Observator, alias "Prinţesa Polonic", arată formidabil în costum de baie. Chiar dacă este pasionată de bucătărie, mănâncă echilibrat şi sănătos, iar asta se vede cu fiecare apariţie a sa, fie la TV, sau în fotografiile de pe conturile de social media.

image

Andreea Berecleanu

Prezintă Observatorul de la Antena 1 şi este una dintre cele mai frumoase vedete TV. Şi-a reîmprospătat look-ul şi arată mai bine  pe zi ce trece.

image

Andreea Esca

Prezentatorea ştirilor de la PRO TV este un personaj iconic care nu s-a schimbat prea mult de-a lungul anilor. A rămas aceeaşi femeie carismatică, cu simţul umorului şi cu un look demn de apreciat.

image

Corina Caragea

Prezentatoarea ştirilor sportive de la PRO TV este pasionată de călătorii şi nu ratează ocazia să-şi facă o mulţime de fotografii sexy, în costum de baie, cu fiecare vacanţă.

image image

Ela Crăciun

Prezentatoarea de la pupitrul de ştiri al Antenei 3 arată incredibil de bine şi asta datorită unui mod de viaţă care include, printre altele, şi mersul la sala de fitness.

image

Mihaela Călin

Şi ea prezentatoare a Observatorului de la Antena 1, o figură pe care o vedem aproape zilnic la TV, este, deasemenea, în topul celor mai frumoase ştiriste.

image

Oana Frigescu

Fosta prezentatoare de la Antena 1 este o adevărată apariţie. În ultima vreme s-a schimbat extrem de mult. Arată increidibil de bine şi, dacă nu distribuia această fotografie pe contul său de Facebook, nici nu ne-am fi dat seama că este vorba de aceeaşi ştiristă care a stat la pupitrul Observatorului.

image image image

Octavia Geamănu

Prezentatoarea de la Antena 1 a devenit anul trecut mămică de băiat, însă a revenit repede la silueta sa de invidiat. Nu are nici măcar un kilogram în plus şi arată formidabil.

image

Olivia Păunescu

Prezinţă Observatorul matinal alături de Valentin Butnaru şi este, clar, una dintre cele mai sexy ştiriste. Dacă la TV este impecabilă, ei bine, iată că şi cu mai puţine haine, Olivia arată incredibil de bine.

image

Foto: Instagram, FacebookRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg