Ştiţi cum arată acum primul soţ al Angelinei Jolie?

28 octombrie, 2015
angelina jolie 467964552 jpeg

Au trecut 12 ani de când mariajul dintre Angelina Jolie şi Billy Bob Thornton s-a încheiat. Iar acum, acesta din urmă este un bărbat fericit, la casa lui, deşi vorbim de-al şaselea mariaj în cazul lui.

image

Billy Bob Thornton şi-a făcut apariţia, la începutul acestei săptămâni, pe covorul roşu al premierei ”Our Brand Is Crisis”, ţinută la Chinese Theatre. Acesta a venit însoţit de actuala lui soţie, Connie Angland, femeia cu care se iubeşte de când s-a despărţit de Angelina Jolie.

Cei doi sunt părinţii unei fetiţe pe nume Bella, care a venit pe lume în 2003, în acelaşi an în care s-a pronunţat divorţul lui Billy de Angelina Jolie.

Billy şi Connie s-au căsătorit anul trecut, printr-o ceremonie secretă, în ciuda faptului că Billy a declarat de mai multe ori că nu este făcut pentru căsătorie, făcând referire la cele cinci mariaje anterioare, eşuate.

image

Amintim că Billy şi Angelina s-au îndrăgostit pe când filmau împreună la pelicula ”Pushing Tin”, în 1999, deşi Billy era logodit la acea vreme cu actriţa Laura Dern. Un an mai târziu, Angelina şi Billy s-au căsătorit, şi-n scurt timp mariajul lor a devenit unul dintre cele mai discute din cetatea filmului, din cauza ”dovezilor de dragoste excentrice”. Facem referire, desigur, la cele două fiole cu sânge pe care cei doi le purtau la gât, ca semn al dragostei unul faţă de celălalt. În martie 2002, Jolie şi Thornton au anunţat că au adoptat un copil din Cambodgia, însă la separarea lor din iunie 2002 s-a aflat că Jolie a adoptat acest copil ca mamă singură. În 2003, divorţul dintre cei doi s-a finalizat.

image


Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique