Strălucitoarea Salma Hayek s-a afișat alături de soț și frumoasa sa fiică vitregă Mathilde Pinault

19 aprilie, 2024

Francois Pinault, soțul celebrei actrițe, a găzduit o cină de gală la Fundația Giorgio Cini din Veneția, la care au participat Salma Hayek și fiica lui, Mathilde Pinault. Cele două doamne s-au asortat în rochii strălucitoare.

Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg

A fost o cină de familie elegantă pentru Salma Hayek.

Pentru a sărbători începutul Bienalei de la Veneția 2024, actrița, în vârstă de 57 de ani, a participat miercuri la cina de gală a Fondazione Cini, Isola Di San Giorgio în Italia, alături de soțul ei, François-Henri Pinault, în vârstă de 61 de ani, și de fiica vitregă, Mathilde Pinault, de 23 de ani.

La eveniment, Hayek a strălucit la propriu, îmbrăcându-se într-o rochie de un albastru electric, fără bretele, cu paiete, care prezenta detalii cu franjuri în partea de jos. Ea a combinat piesa vestimentară statement cu tocuri cu platformă neagră și și-a purtat părul lung și castaniu desfăcut, în bucle, cu cărare pe mijloc.

Salma Hayek, Profimedia (1) jpg

Ca de fiecare dată, a emanat senzualitate. Este o divă atemporală, cu un corp voluptos, apetisant.

Cu toate acestea, vedeta din „Magic Mike’s Last Dance” nu a fost singura femeie spectaculoasă de la eveniment. Și fiica vitregă a actriței s-a evidențiat, este o blondină adorabilă!

Mathilde Pinault a avut o apariție de revistă, după ce a optat să-și coordoneze ținuta cu a  actriței. Tânăra a avut o apariție la fel de îndrăzneață ca a Salmei, tot cu o rochie strălucitoare, argintie, din paiete, extravagantă, cu umerii goi și cu o vedere senzuală la decolteu. Mathilde Pinault a ales pentru ținută cercei lungi, o poșetă micuță, machiaj discret, iar părul și l-a coafat într-un coc lejer.

Cele două s-au simțit excelent la eveniment și nu au irosit ocazia, ci s-au pozat atât împreună, cât și cu Francois Pinault, care este președintele și CEO-ul grupului de modă Kering. Omul de afaceri a fost elegant într-un costum negru, cu o cămașă albă și cravată neagră.

Salma Hayek și François Henri Pinault profimedia 0735614435 jpg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg