Straniul mariaj dintre un Kennedy şi o spioană CIA. Cine este Amaryllis Fox, femeia cu trecut tumultuos, care a intrat în familia Kennedy

7 iulie, 2020
1 kennedy 1 jpg jpeg

Legăturile dintre familia Kennedy şi CIA au existat dintotdeauna, dar nu neapărat de bun augur. S-a scris în repetate rânduri că JFK ar fi fost ucis de către CIA. De data aceasta, însă, povestea este una fericită, fără nicio teorie a conspiraţiei

Născută în 1980 la New York, Amaryllis Fox (39) a început să lucreze pentru CIA în 2001, pe vremea când - atenţie! - studia Teologia la Oxford. Extrem de pricepută şi inventivă, Amaryllis s-a făcut remarcată drept una dintre cele mai tinere agente care se antrenau în centrul din Langley, Virginia. Asta în vreme ce familia ei credea că ea munceşte pentru o multinaţională. Cu 4 ani mai mic decât ea, Robert F. Kennedy III (35) este al treilea ei soţ - el fiind la prima căsnicie, în schimb.

kennedy 2 jpg jpeg

Primul soţ al lui Amaryllis a fost un sudafrican cu care Amaryllis s-a căsătorit din interes - era o acoperire bună pentru acţiunile ei. Între timp, însă, s-a îndrăgostit de un alt agent CIA şi aşa a pus punct primului ei mariaj, căsătorindu-se cu colegul său de muncă. Acest mariaj a însemnat, însă, pentru ea, începutul sfârşitului colaborării sale cu CIA. După naşterea celei dintâi fiice ale sale, Zoe, în 2008, Amaryllis a început să se întrebe tot mai mult cât de sigură este viaţa ei şi cât de mari sunt, într-adevăr, risucrile pe care şi le asuma în misiunile sale - acum, că avea o fiică, şi îşi privea viaţa cu mult mai multă responsabilitate. Pentru că vorbim de misiuni cum ar fi cea pe care a avut-o în Pakistan pentru a anula atentatul pe care îl plănuiau jihadiştii în localitatea Karachi. Fox a lucrat pentru CIA în 16 ţări din Africa şi Asia, fiind mereu pe fugă şi pe drumuri. În cele din urmă, a luat decizia finală şi în 2011 a renunţat să mai lucreze pentru CIA. Dar această decizie a început, paradoxal, să-i macine cel de-al doilea mariaj. 

kennedy 5 jpg jpeg

Kenedy III a intrat în viaţa ei în 2017, timp de un an ţinând relaţia cât se poate de discretă. În iulie 2018 cei doi s-au căsătorit desculţi, pe celebra proprietate Kennedy de la Cape Cod. De faţă au fost 225 de invitaţi, printre care tatăl mirelui, Robert F. Kennedy Jr., şi actriţa Susan Sarandon. Anul următor, în ainaurie 2019, cei doi au devenit şi părinţi, Amaryllis aducând pe lume o fetiţă, Bobby Kennedy III. "Am botezat-o aşa după tatăl, bunicul şi străbunicul ei, pentru a le duce moştenirea într-un viitor în care femeile stau umăr lângă umăr cu taţii, fraţii şi fiii lor", a scris cu inteligenţă Fox, care în prezent lucrează pentru Netflix, referindu-se şi la statutul în dezavantaj al femeilor în familia Kennedy din trecut. În paralel cu colaborarea pentru Netflix, Fox, care este expertă IT, a şi dezvoltat împreună cu guvernul american un algoritm de prezicere a activităţii teroriste. Robert Kennnedy III este actor - nepotul lui Robert F. Kennedy, fratele lui JFK.

kennedy 4 jpg jpeg
kennedy 3 jpg jpeg

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg