Studioul „Ninja Warrior România“ este gata! Cum arată şi cât a durat construcţia? FOTO

17 august, 2018
Ninja Warrior Romania (1) jpeg

O echipă de profesionişti formată din peste 200 de oameni a construit set-up-ul competiţional pentru show-ul Ninja Warrior România.

image

Cele 4 trasee, 43 de obstacole, Muntele Midoriyama, înalt cat un bloc de opt etaje, şi platformele de start au fost aduse din Belgia, iar pentru ridicarea lor constructorii au avut nevoie de patru zile. Pentru platoul de filmare s-au folosit peste 1.200 de lumini şi peste 100 de metri pătraţi de ecrane LED.

„Întregul studio Ninja Warrior România e extraordinar. Se întinde pe o suprafaţă totală de peste 15.000 de metri pătraţi. Doar zona competiţională are 7.000 de metri pătraţi, iar pentru construcţia obstacolelor s-au folosit 150 de tone de fier şi de oţel şi 440 de metri cubi de apă în piscine. E o desfăşurare de forţe incredibilă”, a spus Costi Mocanu, unul dintre prezentatorii emisiunii, despre construcţia gigant a studioului celui mai puternic show din lume.

Daniel Niţoiu şi Costi Mocanu

Daniel Niţoiu, cel de-al doilea prezentator, este impresionat de întreaga construcţie Ninja Warrior România: „Pur şi simplu rămâi uimit când vezi întregul set-up, cu toate luminile aprinse, cu muzică, atmosferă şi aşa mai departe. Pentru că e un set-up construit în exterior, muntele Midoriyama se zăreşte de la câţiva kilometri depărtare şi trecătorii fac coadă la intrarea în perimetrul competiţional, pentru că nu ştiu ce se întâmplă aici”.

Cea mai dificilă cursă de obstacole din lume este formată din mai multe trasee care duc spre obiectivul final: cucerirea muntelui Midoriyama. Pentru 250 de oameni obişnuiţi, cu meserii obişnuite, eroi de zi cu zi, aşteptarea a luat sfârşit! Ei vor lupta în această toamnă pentru a-şi adjudeca premiul în valoare de 100.000 de euro şi titlul de Ninja Warrior România. Show-ul va fi prezentat, pe lângă Costi Mocanu şi Daniel Niţoiu, şi de Raluca Aprodu.

Cel mai probabil, „Ninja Warrior România“, de la Pro TV, se va lupta pentru audienţă cu „Exatlon“, de la Kanal D, şi cu „Ultimul trib“, de la Antena 1. Show-ul de la Pro TV este însă singurul care se filmează în România. „Ultimul trib“ este filmat în Madagascar, iar „Exatlon“ este filmat în Republica Dominicană.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg