Studioul „Ninja Warrior România“ este gata! Cum arată şi cât a durat construcţia? FOTO

17 august, 2018
Ninja Warrior Romania (1) jpeg

O echipă de profesionişti formată din peste 200 de oameni a construit set-up-ul competiţional pentru show-ul Ninja Warrior România.

image

Cele 4 trasee, 43 de obstacole, Muntele Midoriyama, înalt cat un bloc de opt etaje, şi platformele de start au fost aduse din Belgia, iar pentru ridicarea lor constructorii au avut nevoie de patru zile. Pentru platoul de filmare s-au folosit peste 1.200 de lumini şi peste 100 de metri pătraţi de ecrane LED.

„Întregul studio Ninja Warrior România e extraordinar. Se întinde pe o suprafaţă totală de peste 15.000 de metri pătraţi. Doar zona competiţională are 7.000 de metri pătraţi, iar pentru construcţia obstacolelor s-au folosit 150 de tone de fier şi de oţel şi 440 de metri cubi de apă în piscine. E o desfăşurare de forţe incredibilă”, a spus Costi Mocanu, unul dintre prezentatorii emisiunii, despre construcţia gigant a studioului celui mai puternic show din lume.

Daniel Niţoiu şi Costi Mocanu

Daniel Niţoiu, cel de-al doilea prezentator, este impresionat de întreaga construcţie Ninja Warrior România: „Pur şi simplu rămâi uimit când vezi întregul set-up, cu toate luminile aprinse, cu muzică, atmosferă şi aşa mai departe. Pentru că e un set-up construit în exterior, muntele Midoriyama se zăreşte de la câţiva kilometri depărtare şi trecătorii fac coadă la intrarea în perimetrul competiţional, pentru că nu ştiu ce se întâmplă aici”.

Cea mai dificilă cursă de obstacole din lume este formată din mai multe trasee care duc spre obiectivul final: cucerirea muntelui Midoriyama. Pentru 250 de oameni obişnuiţi, cu meserii obişnuite, eroi de zi cu zi, aşteptarea a luat sfârşit! Ei vor lupta în această toamnă pentru a-şi adjudeca premiul în valoare de 100.000 de euro şi titlul de Ninja Warrior România. Show-ul va fi prezentat, pe lângă Costi Mocanu şi Daniel Niţoiu, şi de Raluca Aprodu.

Cel mai probabil, „Ninja Warrior România“, de la Pro TV, se va lupta pentru audienţă cu „Exatlon“, de la Kanal D, şi cu „Ultimul trib“, de la Antena 1. Show-ul de la Pro TV este însă singurul care se filmează în România. „Ultimul trib“ este filmat în Madagascar, iar „Exatlon“ este filmat în Republica Dominicană.Recente pe Ok! Magazine

Selena Gomez la Cannes, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck profimedia 0874627890 jpg
Melania Trump si Donald Trump la absolvirea lui Barron Trump   profimedia 0873899269 jpg
Kevin Costner și Hayes Costner, Profimedia (1) jpg
Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg