Style Radar: Jennifer Aniston, ţinute din ce în ce mai revelatoare!

28 ianuarie, 2015
jen2 0 jpeg

Deşi prestaţia ei din filmul Cake nu a primit niciun premiu, Jennifer Aniston a vrut să se asigure că este în centrul atenţiei. Aşa se face că Jen şi-a făcut apariţia la premiile SAG într-o rochie Galliano, rochie care avea un decolteu abisal.

Deşi prestaţia ei din filmul Cake nu a primit niciun premiu, Jennifer Aniston a vrut să se asigure că este în centrul atenţiei. Aşa se face că Jen şi-a făcut apariţia la premiile SAG într-o rochie Galliano, rochie care avea un decolteu abisal.

După cum era de aşteptat, curajoasa ţinută a captat toate privirile celor din jur şi i-a asigurat vedetei în vârsta de 45 de ani un loc binemeritat la categoria celor mai bine îmbrăcate vedete de pe covorul roşu.

Însă trebuie să menţionăm că alegerile vestimentare ale actriţei din ultima vreme ne-au cam luat prin surprindere, având în vedere că aceasta era un fan declarat al rochiilor negre, discrete şi deloc sexy. În acest context amintim şi vestimentaţia acesteia de la Premiile anuale Critics Choice, care pur şi simplu i-a lăsat cu gura căscată pe cei care au văzut cum rivala de-o viaţă a Angelinei a trecut de la ţinute de-a dreptul anoste la un costum roşu deux pieces, purtat fără nimic pe dedesubt.

image

Însă pentru că multă vreme Jennifer Aniston a purtat outfituri convenţionale, haideţi să vedem ce ţinute a abordat celebra actriţă de-a lungul anilor la diverse evenimente!

image
image

În iulie 2000 (foto stânga) Jennifer Aniston şi Brad Pitt s-au căsătorit, în cadrul unei ceremonii în Malibu. Pe atunci, stilul vestimentar al vedetei era unul discret, caracterizat prin ţinute în culori neutre şi de cele mai multe ori printr-un croi simplist. În 2003 (foto dreapta), Jen merge pe aceleaşi nuanţe închise, însă experimentează şi ţinute care îi lasă umerii la vedere.

image
image

După divorţul de Brad Pitt (finalizat în 2005), Jen încearcă şi ţinute în tonuri mai deschise. În 2007, Jennifer şi-a făcut apariţia într-o rochie albă, cu inserţii aurii, ceea ce a atras destul de mult atenţia asupra ei. Doi ani mai târziu, Jen optează pentru o rochie de lungime medie, în tonuri nude, care îi pune în evidenţă pielea bronzată.

image
image

Faptul că Jennifer nu riscă cu ţinute scandaloase, e clar! De aceea, momentul (2009, foto stânga) în care actriţa a apărut în acea rochie lungă argintie i-a luat pe toţi prin surprindere. Cu un croi lejer, rochia i-a pus în valoare silueta fit a actriţei. În 2012 (foto dreapta), cu un picior la vedere şi un decolteu larg, Jennifer a arătat lumii întregi că poate fi şi sexy, dar şi classy în acelaşi timp.

Sursă foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg