Sub soarele VIP: Cum au arătat vacanţele de vară ale vedetelor

31 iulie, 2018
JAY Z and Beyonce enjoy their stay at Como Lake jpeg

Ce-am învăţat despre vedetele de la ei, de când le urmărim prin vacanţe? Se dau în vânt după Europa! Partea bună a acestui lucru este că-i mai uşor să dai nas în nas cu ele, dacă te afli, din întâmplare, prin locurile de mai jos.

Beyonce & Jay-Z

Jay-Z şi Beyonce

image

Când ajungi la reşedinţa de vară a lui George Clooney, mai exact localitatea Como de pe lacul cu acelaşi nume din Italia, o faci cu stil. Cu iahturi, cu decapotabile, cu eleganţă şi parfum. Iar jucăria pe roţi pe care au închiriat-o cei doi pentru a se plimba pe şoselele Italiei este acel condiment necesar de „dolce vita“ adăugat escapadei lor. Dacă ţineţi morţiş, vă spunem şi marca: un Fiat 850 Spider roşu şi clasic, din anii ’60. Asta ca să treacă aşa, neobservaţi.

Click pe următoarea!

Gianluigi Buffon

Gianluigi Buffon

image

El este genul ăla de bărbat-bărbat care iese cu bine din combinaţia asta. Ne referim, fără să părem lipsiţi de respect, la acei slipi. Legendarul portar italian e prea sigur pe el pentru a nu o arăta, cumva, în vacanţa lui din Toscana. Nu acelaşi lucru putem spune despre partenerul lui de tenis de plajă, care, într-adevăr, are dreptate să poarte şortul ăla mare cât un cort.

Elton John & David Furnish

Elton John şi David Furnish

image

Sunt precum cuplurile alea trecute de prima tinereţe, care merg în fiecare vară în vacanţă la Eforie Nord. Numai că Eforie Nord a lor se pronunţă în limba franceză Saint-Tropez. Britanicii sunt clienţi fideli acolo, în sezonul estival, şi-i găseşti în mod sigur la Club 55. Un fel de Europa, dacă ne permiteţi să continuăm comparaţia cu perla litoralului românesc. Aşteptăm zilele în care băieţii lor, Zachary şi Elijah, se vor răzvrăti şi vor căuta să meargă cu gaşca la ceea ce putem numi Vama Veche a super bogaţilor.

Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio

image

O braziliancă încinge plajele din Ibiza. Sau fie, mai mult stâncile, pe care le escaladează cu un scop clar: un selfie din ăla spectaculos, de la înălţime. După cum vedem, nici obiceiurile ei de vară nu se schimbă mai deloc. Costum de baie, Ibiza şi multe poze cu dedicaţie pentru fostul, pe Instagram.

Paris Hilton

Paris Hilton

image

Ce este în Mykonos? Serios, cum se face că toţi sunt, vara asta, acolo? După o escală la Bucureşti, într-un club de fiţe, moştenitoarea dezmoştenită şi iubitul ei, necunoscutul Chris Zylka, au testat luxul şi opulenţa la vecinii noştri greci. Fix în insula distracţiei, Mykonos, acolo unde faci ce se face. Ziua te plimbi cu barca sau cu iahtul, după posibilităţi, iar seara, te faci pulbere în cluburile de pe plajă. Dacă eşti pe vechi, te rezumi la a admira apusul şi-apoi te culci.

Ed Westwick

Ed Westwick

image

Actorul din Gossip Girl se cam joacă cu focul în staţiunea Tulum, atunci când se joacă cu iubita lui, Jessica Serfaty. Nu este decât un pas de la îmbrăţişarea asta pasională la acuzaţia de hărţuire sexuală, cu care actorul este atât de obişnuit, în ultima vreme. „Me too“, pare-a zice şi Jessica, dar cu alt sens. Unul pozitiv.

Taylor Swift & Joe Alwyn

Taylor Swift şi Joe Alwyn

Americanca şi iubitul ei au vrut să fugă departe de lume. Şi s-au oprit în insulele Turks and Caicos, din Caraibe, acolo unde se simt ca eroii din filmul Laguna Albastră: îndrăgostiţi şi singuri pe lume. Sau, cel puţin, pe bucata aia de plajă care aparţine de resortul privat în care s-au răsfăţat oamenii ăştia. Cine este Joe Alwyn, vă întrebaţi? Un tânăr actor britanic talentat, cu care artista vrea o relaţie serioasă. Şi discretă. La fel ca Justin Bieber, dar fix invers.

foto: Guliver/splash news, heptaRecente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg