Subțirică ca o tinerică! La 70 de ani, Brigitte Macron are o siluetă de invidiat într-o rochie Balmain

1 martie, 2024

Marți, 27 februarie, a fost o seară festivă la Palatul Élysée din Franța. Pentru o cină de stat, Brigitte Macron, Prima Doamnă, a arătat impecabil într-o rochie Balmain!

Brigitte Macron jpg

Prima Doamnă a Franței, Brigitte Macron, a avut o apariție demnă de Săptămâna Modei! Marți, ea a ales un look elegant pentru o seară specială la Palatul Élysée. Marți, 27 februarie, palatul a fost scena unui dineu de stat organizat în onoarea emirului Qatarului, Tamim ben Hamad Al Thani.

Sub decorul impresionant al Palatului Élysée s-a aflat, bineînțeles, Emmanuel Macron, dar și Kylian Mbappé, singurul jucător de la Paris Saint-Germain invitat la acest eveniment. Însă toți ochii erau ațintiți asupra Primei Doamne. Brigitte Macron a ales o rochie de bal care i se potrivea perfect. Prima Doamnă și-a pus toată încrederea în Olivier Rousteing pentru a-i crea ținuta spectaculoasă.

Directorul artistic de la Balmain a creat o rochie neagră pentru Brigitte Macron. Forma mulată a pus în evidență silueta zveltă a Primei Doamne. Pentru a da un twist look-ului, rochia a prezentat umeri structurați și detalii aurii.

Pentru a completa look-ul, soția lui Emmanuel Macron a optat pentru un coc șic și o serie de bijuterii, o geantă de tip clutch și pantofi negri. În trecut, designerul casei de modă Balmain a recunoscut că simte o admirație profundă față de fosta profesoară. „Sunt un fan total al lui Macron, al familiei Macron. Ea reprezintă Franța în toată splendoarea ei", a declarat el pentru publicația franceză Libération. 

Brigitte Macron și secrete ei de modă

Trebuie amintit că, din anul 2017, Brigitte Macron a devenit o icoană a modei pe care designerii o acaparează. Iar pentru look-urile sale, Prima Doamnă vrea să pună în valoare savoir-faire-ul francez.

„Brigitte Macron are dorința de a reprezenta industria franceză a luxului și a modei. Ea are o siluetă perfectă și, mai presus de toate, un discurs magnific", a analizat Nicolas Ghesquière, directorul artistic al colecțiilor feminine Louis Vuitton. El a explicat că Prima Doamnă și-a ales singură ținutele de-a lungul anilior și că avea "un gust pentru arhitectura hainelor, o siluetă bine definită". În ceea ce privește culorile, ea înclina spre "albastru, albastru marin, ivoriu. Și roșu! Culorile drapelului".

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg