Suferinţa unei mame. Actriţa Laura Prepon, devastată de avortul pe care l-a făcut. Creierul şi oasele fătului nu se mai dezvoltau

26 martie, 2020

Actriţa din serialul That 70’s Show a dezvăluit cum a fost nevoită ca ea şi soţul ei, Ben Foster, să ia decizia sfâşietoare de-a întrerupe sarcina după ce fătul primise un diagnostic crunt. Actriţa era la doua ei sarcină în 2018, când întreaga nenorocire s-a întâmplat.

Un consult de rutină i-a schimbat complet viaţa faimoasei gravide. Laura a primit atunci vestea că copilul pe care-l purta în pântec era suspect de higroma chistică, o malformaţie genetică deosebit de gravă.

Laura mai are un copil, Ella, apărut înainte de-a rămâne gravidă cu fătul diagnosticat cu malformaţia genetică

mami jpg jpeg

Medicul care a examinat-o i-a explicat actriţei complicaţiile la care era expus fătul din cauza acestei probleme de sănătate: “Specialistul neonatal ne-a spus că creierul şi oasele nu mai creşteau. Ni s-a explicat că sarcina nu va ajunge la termen şi că trupul meu risca să elimine singur sarcina”, a declarat Laura pentru People.

1 astaaaaaaaaaaaa jpg jpeg

“Ben m-a luat în braţe pentru că plângeam aşa mult… A trebuit să întrerupem sarcina”, a conchis vedeta din filmul Orange is the New Black.

Drama unei mame

“Să ajungi în al doilea trimestru de sarcină şi să primeşti asemenea veste, m-am simţit ca o ratată. Am simţit că trupul meu a dat un mare rateu şi că n-a putut aduce pe lume alt copil. M-au năpădit întrebările şi reproşurile legate de ce putea fi în neregulă cu corpul meu”, a continuat actriţa.

“Soţul meu m-a sprijinit foarte mult. Ajunseserăm amândoi în punctul în care nici măcar nu mai ştiam dacă mai pot rămâne însărcinată vreodată, pentru că recuperarea a durat foarte mult. Dar soţul meu ştia că vom putea să-i oferim un frate sau o soră fiicei noastre, Ella.”

mom jpg jpeg

“Eu, în schimb, nici nu mă puteam gândi că mai pot trece vreodată prin tot procesul de-a rămâne însărcinată şi de-a duce o sarcină până la capăt. Totuşi s-a întâmplat!...”, a declarat Laura vădit emoţionată.

Cel de-al doilea copil al faimosului cuplu a venit pe lume pe 27 februarie 2020 şi este un băieţel sănătos. Felicitări, proaspeţilor părinţi!

mamica jpg jpeg

Prepon şi-a povestit întreaga dramă în cartea “You & I As Mothers”, care urmează să fie publicată. 

tot mamica jpg jpeg

foto - Profimedia

#eOKsăStaiAcasăRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg