Suferinţele lui Toto Cutugno. “Al Bano mi-a salvat viaţa”. Cum arată acum artistul italian

26 mai, 2021
1 toto1 jpg jpeg

Veşti bune pentru fanii lui Toto Cutugno! Cântăreţul italian ar putea reveni în curând pe micul ecran, la teviziunea RAI, care îi pregăteşte un spectacol grandios, dar şi pe scenă. 

Artistul care a lansat numeroase piese de succes, precum L'italiano şi Solo noi, care ne-a vrăjit cu muzica lui şi ne-a cucerit cu declaraţiile lui de dragoste pentru România, a fost văzut în ultimii trei ani tot mai rar la evenimente sau într-o producţie Tv, iar de vină pentru asta ar fi starea sa precară de sănătate.

Cutugno este însă activ pe Facebook , unde nu pierde niciodată ocazia de a le mulţumi numeroşilor săi fani din întreaga lume. Recent, i-a adus un omagiu şi colegului său, Stefano D'Orazio, care a pierdut lupta cu coronavirusul.

2 tot1 jpg jpeg

În ultimii ani, Toto Cutugno a trebuit să facă faţă unor probleme de sănătate. În 2009 a descoperit că are cancer de prostată. A reuşit să treacă peste acest şoc datorită familiei şi celor mai apropiaţi prieteni.

Artistul are convingerea că Al Bano i-a salvat viaţa, iar asta pentr că atunci când a aflat cu ce simptome se luptă l-a sfătuit să meargă de urgenţă la medic. Astfel, a reuşit să descopere la timp o tumoră. Asăzi, le vorbeşte tuturor despre cum această afecţiune poate fi prevenită.

„Albano mi-a salvat viaţa. Eram ca o piatră în urmă cu zece ani, în schimb mă trezeam noaptea, de trei sau patru ori, pentru a merge la baie. I-am vorbit despre asta lui Al Bano şi el mi-a recomandat un medic. Acel doctor şi-a dat seama, la prima vizită, că nu aveam prostată, ci o tumoră” .

De îndată ce au descoperit asta, medicii nu i-au mai permis solistului să se întoarcă acasă, ci l-au reţinut direct pentru a-l opera: „Doctorul a spus imediat că este grav, aveam metastaze care aproape ajungeau la rinichi. Dacă nu m-ar fi operat imediat, metastazele mi-ar fi ajuns la rinichi şi aş fi fost terminat” .

Artistul a trecut cu bine peste operaţie. Cu toate astea, au existat şi consecinţe.  Astăzi, solistul Italian nu mai are rinichiul drept şi nu poate sta mult timp în picioare.

"Acum sunt bine, în fiecare lună merg la control, am mici probleme la mers, obosesc uşor, dar mă simt bine”, spune el.

Cu părul alb şi din ce în ce mai vlăguit, artistul aduce tot mai puţin cu bărbatul şarmant de altădată, dar anii nu pot fi împiedicaţi să curgă.Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg