Suma incredibilă pe care ispita Bianca a primit-o pentru a participa la „Insula iubirii“! A arătat că are 2.000 de euro în geantă

6 iunie, 2019
1 bianca ispita insula jpg jpeg

Bianca Pop, ispită în cel de-al 5-lea sezon „Insula iubirii“, pare a fi atacată din toate părţile, după ce a oferit un interviu la „Xtra Night Show“ în care a dezvăluit că nu iese din casă fără cel puţin o mie de euro în portofel.

Iniţial, cei care au atacat-o pe Bianca au fost fanii „Insula iubirii“, care au făcut multe glume pe seama ei pe grupurile de pe Facebook dedicate emisiunii de la Antena 1, iar acum ispita a fost atacată şi de Oana Zăvoranu, care a afirmat că au apărut la TV unele femei care se laudă singure că au bani.

Invitată la „Răi’ da buni“, Bianca a spus că este un nimeni pe lângă Oana Zăvoranu, însă a vrut să-i ofere o replică. „Valoarea mea nu stă în ceea ce am eu pe mine. Dar oricum eu nu port fake-uri. Asta sunt eu“, a spus ispita de la „Insula iubirii“.

2 bianca insula iubirii ispita jpg jpeg

Bianca a vorbit şi despre sumele pe care le oferă pentru hainele pe care le poartă, dar a dezvăluit, fără să-şi dea seama, şi câţi bani a primit pentru a participa la „Insula iubirii“. „980 de euro au costat sandalele. Rochiţa a fost 3.500 de euro. Poşeta, 2.600 de euro. Câştig bani din televiziune, am un bărbat şmecher... Fiecare cu norocul ei. După atâta suferinţă, mi-a dat Dumnezeu noroc. Am muncit ca să ajung unde sunt. Nu aş putea să spun cât câştig de la ‘Insula iubirii’, că e un contract. Din suma de la ‘Insula iubirii’ îmi iau două poşete... din banii pe două sezoane“, a spus Bianca Pop.

Astfel, din cele spuse de ispită, ea ar fi primit aproximativ 2.500 de euro pentru fiecare sezon „Insula iubirii“.

Iată aici întregul material video cu BiancaRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg