Sumă record încasată de Michelle şi Barack Obama pentru un podcast!

23 iunie, 2022

Fostul cuplu prezidenţial ştie să-şi vândă bine imaginea şi face o avere din colaborările semnate cu Netflix şi, mai nou, cu Audible.

6 michelle obama 58 de ani mai iubita decat jill biden si melania trump 4 jpg jpeg

Barack și Michelle Obama au semnat un contract de 20 de milioane de dolari pentru un podcast cu opt episoade. Suma record este oferită de Audible, care a reușit să-i facă pe soţii Obama să renunțe la înțelegerea anterioară cu Spotify, celălalt gigant din industrie, cu care deja bătuseră palma.

Contractul cu Spotify a fost anulat, întrucât fostul cuplu prezidenţial nu au fost de acord să încheie o înțelegere exclusivă și să nu mai apară în alte show-uri similare.

”Suntem foarte mândri de poveștile pe care le vom putea transmite de-acum înainte. Împreună, ne vom strădui să redăm situații și experiențe complete, provocatoare și pline de miez, care vor ajunge chiar la cei care trebuie să le audă”, a spus Michelle Obama.  

Audible este deținut de Amazon, iar familia Obama va realiza câte opt episoade de podcast fiecare pentru onorarea contractului. Discuțiile înregistrate de fosta pereche de la Casa Albă vor avea loc cu diverse personalități și voci care au ceva de spus, despre subiecte și experiențe actuale, inspiraționale, relevante.

barack obama michelle obama getty jpg

"Capacitatea de a captiva a președintelui și a doamnei Obama este recunoscută. Suntem încântați să le urăm bun venit celor ce dețin două dintre cele mai profunde voci, cu înalte standarde morale și intelectuale și să le oferim sprijin în a acorda speranță și ghidare celor ce au nevoie acum mai mult ca niciodată”, au spus reprezentanții Audible.

"Dintotdeauna am fost inspirați de familia Obama – pasiunea, stilul curatorial și ingeniozitatea lor este reflectată de conținutul pe care l-au creat pe diverse platforme de-a lungul timpului, iar acest podcast original va scoate în evidență viziunea lor unică”, adaugă reprezentanții brandului audio.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg
Femeile Presley jpg
musk și vivian PNG
Lopez în vizită (6) jpg
DeniseRichards PNG
1 sandra bullock jpg jpeg
Papa Francisc ingenuncheat de problemele de sanatate (1) jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (8) jpg
Laura Cosoi a nascuta treia fetita (1) jpg
6 michelle obama 58 de ani mai iubita decat jill biden si melania trump 4 jpg jpeg
2 Vladimir Putin, Alina Kabaeva profimedia 0571684002 jpeg
Tily Niculae jpg
profimedia 0661332850 jpg
Meryl Streep jpg
Shakira (3) jpg
George Michael jpg
Emme fiica lui Jennifer Lopez e de genul neutru ei (1) jpg