Sumă record încasată de Michelle şi Barack Obama pentru un podcast!

23 iunie, 2022

Fostul cuplu prezidenţial ştie să-şi vândă bine imaginea şi face o avere din colaborările semnate cu Netflix şi, mai nou, cu Audible.

6 michelle obama 58 de ani mai iubita decat jill biden si melania trump 4 jpg jpeg

Barack și Michelle Obama au semnat un contract de 20 de milioane de dolari pentru un podcast cu opt episoade. Suma record este oferită de Audible, care a reușit să-i facă pe soţii Obama să renunțe la înțelegerea anterioară cu Spotify, celălalt gigant din industrie, cu care deja bătuseră palma.

Contractul cu Spotify a fost anulat, întrucât fostul cuplu prezidenţial nu au fost de acord să încheie o înțelegere exclusivă și să nu mai apară în alte show-uri similare.

”Suntem foarte mândri de poveștile pe care le vom putea transmite de-acum înainte. Împreună, ne vom strădui să redăm situații și experiențe complete, provocatoare și pline de miez, care vor ajunge chiar la cei care trebuie să le audă”, a spus Michelle Obama.  

Audible este deținut de Amazon, iar familia Obama va realiza câte opt episoade de podcast fiecare pentru onorarea contractului. Discuțiile înregistrate de fosta pereche de la Casa Albă vor avea loc cu diverse personalități și voci care au ceva de spus, despre subiecte și experiențe actuale, inspiraționale, relevante.

barack obama michelle obama getty jpg

"Capacitatea de a captiva a președintelui și a doamnei Obama este recunoscută. Suntem încântați să le urăm bun venit celor ce dețin două dintre cele mai profunde voci, cu înalte standarde morale și intelectuale și să le oferim sprijin în a acorda speranță și ghidare celor ce au nevoie acum mai mult ca niciodată”, au spus reprezentanții Audible.

"Dintotdeauna am fost inspirați de familia Obama – pasiunea, stilul curatorial și ingeniozitatea lor este reflectată de conținutul pe care l-au creat pe diverse platforme de-a lungul timpului, iar acest podcast original va scoate în evidență viziunea lor unică”, adaugă reprezentanții brandului audio.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg