Sunt dorite din nou cele mai de succes filme! Va apărea Macaulay Culkin într-o nouă producţie Home Alone?

14 octombrie, 2021
13 fotojet 3 jpg jpeg

Iarna vine cu surprize, cele mai de succes producţii din toate timpurile sunt continuate. Macaulay Culkin a scris istorie pentru seria Home Alone.

Actorul a apărut pentru prima dată în filmul care a devenit simbolul Crăciunului în 1990. În rolul său memorabil, Kevin.

Pentru că marii producători vor să urmeze în prezent reţetele de succes ce le-au adus milioane de dolari în conturi, s-au gândit să refacă şi filmul ”Home Alone”. Iar acesta se va numi  “Home Sweet Home Alone” şi va fi o producţie Disney.

Desigur, întrebarea care a stat pe buzele tuturor a fost: ”Va juca Macaulay Culkin din nou, în filmul care i-a adus celebritatea?”

Ei bine, actorul a oferit un răspuns. Din păcate, nu va mai apărea în continuarea producţiei. El a scris direct pe reţelele sociale: ”Salutare tuturor! Vă scriu înainte, ca să nu mă întrebaţi de o sută de ori. NU voi juca în continuarea ”Home alone”. Le urez succes tuturor celor implicaţi.”

Filmul ”Singur acasă” produs în 1990 a fost scris de legendarul scenarist John Hughes şi regizat de Chris Columbus. A avut în distribuţie nume grele ca Joe Pesci, John Heard şi Catherine O’Hara. ”Singur acasă 2” a apărut în 1992.

Continuarea producţiei de succes a fost anunţată în 2019 şi va apărea pe canalele de streaming video anul acesta, pe 12 noiembrie.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg